Tehnički kutak > Tuning skutera
Aprillia SR50- koji auspuh staviti?
Crazy Kuree:
--- Citat: dino gp1 - 22 Rujan, 2008, 20:54:08 ---
--- Citat: vasso123 - 22 Rujan, 2008, 19:55:22 ---jasuni er
--- Kraj citata ---
Ili yasuni z ako misliš ostati na serijali a možeš i polini superrace ili malossi mhr replica- oni su ti 400-500kn skuplji od arrowa,leovincea...!
--- Kraj citata ---
yasuni Z je u rangu sa ZXom, sa reversom ide 100 runner seriski, tak biraj, yasuni R, gianelli reverse,MHR replica, itd uglavnom base auspuh ak misliš kit kupovat, a moja preporuka je stage6 pro chromirani meni izgelda najljepše od svih a ne hrđa i nije skup hehe
BikeMeAprillia:
--- Citat: dino_sk - 22 Rujan, 2008, 19:11:49 ---ma na sr-ku ovo :
stage 6 pro replica
zuti federi kvacila
rolice od 4,8-5,1
dizna 64
redsponge
--- Kraj citata ---
A kolika je cijena cca...i jel ostatak dolazi u kompletu ili se kupuje posebno?Zanima me i jel su velike razlike u zvuku...ZX mi nema neki zvuk...a ni Technigas nije neki zuk,iima ga jedan poznanik na Gileri sp...
Hvala decki... :icon_thumright:
BikeMeAprillia:
--- Citat: Brla - 22 Rujan, 2008, 19:24:10 ---e ako se oces strpit za auspuh ja cu stavit u projekte setup sa stage6 pro replicom i kupit cu rolice 4,75 grama i 5 grama, neke federe i sve ce bit napisano s kojima motor najbolje ide itd...
--- Kraj citata ---
Ma strpit cu se...ne zelim na brzinu nest kupit..uostalom...i sezona je pri kraju...ne zuri mi se nikud... :)
Crazy Kuree:
zvuk je stvar ukusa, a to it nitko ne može reć ovaj ima dobar zvuk; ovaj je bolji hehe
BikeMeAprillia:
--- Citat: Crazy Kuree - 22 Rujan, 2008, 23:14:15 ---zvuk je stvar ukusa, a to it nitko ne može reć ovaj ima dobar zvuk; ovaj je bolji hehe
--- Kraj citata ---
Kuzim...samo da ne zuji ko usisavać...hehehe...e da,gdje se moze nabaviti povoljno stage6 pro i ostali ak se odlucim za neki drugi...npr u slavoniji?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju