Tehnički kutak > Tuning skutera
Piaggio NRG50-gusenje pri punom gasu, ne razvija dovoljno okretaja
steeef:
koi to rezonantni auspuh ima katalizator?
kolko je skuter star,kolko km ima?
centralni nije skup i nikak nije bacen novac ako ima godina i kilometara na sebi.
za auspuh trebaju i nest tvrdje opruge kvacila,a rolice bi trebale oko 5gr.
redsponge nepotreban.
NRG1997:
--- Citat: steeef - 28 Srpanj, 2015, 14:04:50 ---koi to rezonantni auspuh ima katalizator?
kolko je skuter star,kolko km ima?
centralni nije skup i nikak nije bacen novac ako ima godina i kilometara na sebi.
za auspuh trebaju i nest tvrdje opruge kvacila,a rolice bi trebale oko 5gr.
redsponge nepotreban.
--- Kraj citata ---
Skuter je 2007godiste, nez tocno kolko ima kilometara jer mi je otisla sajla za mirit brzinu al u svakom slucaju nije puno jer se nije dosta vozija pa san ga sad odlucija sredit :)
Centralni san danas narucija serijski i slazen se s tin sta si napisa :icon_thumright:
opruge kvacila san narucija onaj set od 3 vrste opruga pa cemo vidit, a kuglice su mallosi 5.7g
redsponge san dobija sa motoron pa neka stoji
Evo i slika auspuha jer nez tocno koji je..
[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]
SrkiB94:
Pardon,nisam vidio da je arrrow auspuh,zanemari.
Također probaj očistiti čašicu karburatora,možda se dizna malo zaprljala.
NRG1997:
Nije to sigurno jer san cistija karburator i stavija novu diznu, al probacu sa ovon centralnon i oprugama kvacila kad mi dode ovih dana pa cemo vidit :icon_biggrin:
NRG1997:
Znaci ovako, stavija san novu centralnu serijsku oprugu i dobija san neki 1000 okretaja vise, ali je problem u tome sta motor kad mu dan puni gas zagusi se pri pocetku, osim ako mu ne dan malo gasa pa pustin pa onda puni gas opet i onda krene. Dode do nekih 9000 okretaja i onda se spusti do 8500.
Proba san micat onaj osigurac od igle malo i kad stavin na onaj najdonji zubac nema tog gusenja al je problem sta mi okretaji u tom slucaju ne padaju ispod 3000 okretaja dok sidin na motoru, a kad ga stavin na nogaru onda se spustu na 1500 okretaja.
Dizna je 64, zrak je na dva kruga odvidan
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju