Općenito > Generalno o skuterima

novi aerox

<< < (10/11) > >>

2TDottore:

--- Citat: Drnda-1 - 28 Rujan, 2008, 13:02:24 ---
--- Citat: 2TDottore - 28 Rujan, 2008, 12:58:16 ---ove dvije slike kaj ste vi stavili gore su slike od nekih triumpha a ne yamaha a pogotovo aeroxa.

--- Kraj citata ---
ma nije govorio tu o roxima nego da se oni bave crtanjem skutera i motora...taj studio koji je izradio sliku onog roxa

--- Kraj citata ---

tak da.

master_o_fight:

--- Citat: Drnda-1 - 28 Rujan, 2008, 12:15:11 ---nemoj mi takve slijke pokazivati svrsit cu na ovu drugu, a zanima me koliko bi trebalo uloziti u roxa da izgleda ovako kao na drugoj slici, mislim samo na style...

--- Kraj citata ---

lol :happy3:

dhorvat:

--- Citat: 2TDottore - 28 Rujan, 2008, 12:58:16 ---ove dvije slike kaj ste vi stavili gore su slike od nekih triumpha a ne yamaha a pogotovo aeroxa.

--- Kraj citata ---

Koji si ti panj.  :icon_tongue: Pa daj čitaj malo! U zadnje vrijeme samo postove bildaš a uopće ne čitaš kak se spada  :toothy9:

Nema ljepšeg motora od Aeroxa! Još ak je sređen slično ko ovi na slikama... uf!

SlowRider:

--- Citat: dhorvat2 - 01 Listopad, 2008, 09:16:29 ---Nema ljepšeg motora od Aeroxa!

--- Kraj citata ---

Meni je malo SF2 ljepsi s prednje strane, iako ovaj nije ruzan.

2TDottore:

--- Citat: dhorvat2 - 01 Listopad, 2008, 09:16:29 ---

--- Kraj citata ---

Koji si ti panj.  :icon_tongue: Pa daj čitaj malo! U zadnje vrijeme samo postove bildaš a uopće ne čitaš kak se spada  :toothy9:

Nema ljepšeg motora od Aeroxa! Još ak je sređen slično ko ovi na slikama... uf!

--- Kraj citata ---

o ukusima se ne raspravlja ali ima par novih skutera koji su definitivno ljepsi od aeroxa.npr derbi gp1 racing ili novi nrg ili peugeot jetforce.ima i par azijskih modela ali necemo o njima.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju