Općenito > Generalno o skuterima
novi aerox
andre@26:
Meni je sadašnji aerox puno ljepši jedino što mi je ljepše na ovome su felge i ništa drugo.
Onaj spuh ispod sica i onaj amortizer odispoda uopšte mi se ne sviđa.
Aerox je stvoren za tuniranje i staylig a ovaj aerox nebi ga mogo nikako sređivati trebao bi čekati barem 2 godine da dođe nesto dijelova za njega.
dhorvat:
--- Citat: Crni91 - 21 Rujan, 2008, 23:10:35 ---baca na speedfighta....
--- Kraj citata ---
Potpis! Bočne prednje plastike liče na SF, prednja maska malo na runnera starog, zadnji kraj neki mix R1 ili neš slično, sve u svemu odličan artwork u Photoshopu!
Makar stari Aerox je stari Aerox. Možeš iz '97. napravit 2005-tu bez problema - lak, naljepnice i vurice :toothy9:
Da se ljudima ne sviđa sadašnji Aerox nebi ih bilo na cestama. Zato bude kod mene uvijek!!
dhorvat:
--- Citat: Crni91 - 21 Rujan, 2008, 23:10:35 ---baca na speedfighta....
--- Kraj citata ---
Potpis! Bočne prednje plastike liče na SF, prednja maska malo na runnera starog, zadnji kraj neki mix R1 ili neš slično, sve u svemu odličan artwork u Photoshopu!
Makar stari Aerox je stari Aerox. Možeš iz '97. napravit 2005-tu bez problema - lak, naljepnice i vurice :toothy9:
Da se ljudima ne sviđa sadašnji Aerox nebi ih bilo na cestama. Zato bude kod mene uvijek!!
2TDottore:
auspuh i zadnji amortizer nece bit sigurno na tim mjestima.Nema sic za suvozaca sto je nemoguce za serijski skuter pa makar to bio aerox koji stedi od pocetka na sicu za suvozaca ili suvozacicu pa se ona mora zuljat na obicnoj tankoj spuzvi.I neznam di je nestao filter zraka za shiberflach fergazer koji sigurno nije od 50cc skutera.Sve u svemu nije los photoshop.Neko se potrudio. :icon_thumright:
Drnda:
stvarno lijepo izgleda, nazalost samo fotošop
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju