Tehnički kutak > Garaža

Derbi Rambla 300i by anabellas

<< < (19/38) > >>

Corector:
Vjerujem da bi bilo vise negodovanja od strane potrosaca s multivarom nego nezadovoljstva bez njega. :'(

anabellas:

--- Citat: Corector - 19 Kolovoz, 2015, 20:02:29 ---Vjerujem da bi bilo vise negodovanja od strane potrosaca s multivarom nego nezadovoljstva bez njega. :'(

--- Kraj citata ---

fuckas multivar , polini na vecim masinama samo :D
najgore je pri kupnji kaj za 300cc recimo ne dobijes rolice koje trebas , i onda opet stelanje ko da su retardirani napisat koje  trebaju ic ako ne i spakirat ih u paket kako bi to i trebalo bit

Valter:
Imaš 300-tku kako se više ne bi zaje***** sa štelanjima. Ide daleko bolje od bilo kako nakitanog 50ccm. I to je to.

Mislim da je važniji mod staviti kakav nosač za flašicu vode nego bilo kakav variomat. Osobno bi stavio nekakav Polini ili sl. kada bi se ovaj raspao pa bi tako i tako morao mijenjati. Uloži u par komada alata da možeš sam mijenjati ulje, filter, remen i sl. Kakav tuning koji samo donosi još više problema? Dobiješ 3% na performansama i 150% problema. A onda ulaganja u dodatne stvari kojima nikada kraja da bi taj variomat proradio kako treba. Onda ga prodaš i kupiš 500 ccm kako bi održao napredovanje.

I obavezno Lidl miniwash za kvalitetno čišćenje.

ljubo46:
Tocno tako, samo je 300-tka ostala nenastelana :laughing7:
Ja kad sam uzeo polini vario za nexa 500 cc. dobio sam u paketu rolice za 400 i za 500cc..

anabellas:

--- Citat: Valter - 20 Kolovoz, 2015, 11:25:12 ---Imaš 300-tku kako se više ne bi zaje***** sa štelanjima. Ide daleko bolje od bilo kako nakitanog 50ccm. I to je to.

Mislim da je važniji mod staviti kakav nosač za flašicu vode nego bilo kakav variomat. Osobno bi stavio nekakav Polini ili sl. kada bi se ovaj raspao pa bi tako i tako morao mijenjati. Uloži u par komada alata da možeš sam mijenjati ulje, filter, remen i sl. Kakav tuning koji samo donosi još više problema? Dobiješ 3% na performansama i 150% problema. A onda ulaganja u dodatne stvari kojima nikada kraja da bi taj variomat proradio kako treba. Onda ga prodaš i kupiš 500 ccm kako bi održao napredovanje.

I obavezno Lidl miniwash za kvalitetno čišćenje.

--- Kraj citata ---

Nisam reko da cu ga metat , samo konstatiram kolko su proizvodaci trknuti
btw sav alat imam tak da eventualno mogu zatezac filtera uzet makar ni to nije neophodno , sad sam isto bez njega promjenio sve.    :icon_thumright:

ljube ce morat osnovat neki hate club za quasar 300  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju