Tehnički kutak > Garaža

Derbi Rambla 300i by anabellas

<< < (7/38) > >>

anabellas:
Nisam ziher bio koja je po manualu pa manje mogu fulat s hladnijom :)

Dolazim sigurno u viroviticu ako polozim.
Prijavljen ispit u haku vozacki i nis navodno nema mjesta sad kaze instruktor opet ovaj tj prijavit..
Neznam ko koga je..

Corector:
Ljubo ja imam osjecaj da bi ti promjenio svijecicu na 1200km  :icon_biggrin:

Ja sad imam VXa125 i to je g#vn% od skutera, ide 109 po satu i tuce u blokadu, a 50ica mi ide isto toliko, cak bi obisla vxa u zavjetrini lol. VXR je vec druga prica iako mi je i to baby high klasa, mislim da bi mi najvise odgovarao takav kakav ti imas tip skutera. :icon_thumright:

Nisam shvatio jel balki ima nabudzenu 250 masinu, ili te samo zbog neke "sitnice" dere?

Tomi_ZG:

--- Citat: Corector - 25 Srpanj, 2015, 18:31:20 ---imam VXa125 i to je g#vn% od skutera, ide 109 po satu i tuce u blokadu, a 50ica mi ide isto toliko

--- Kraj citata ---
Daj sad me podsjećaš na onog lažova dajteha kaj mu runner 50 ide 102 po gps-u pod normalno  :toothy12:

anabellas:
ima polini vario i jako fino ga vrti od starta do kraja, naspram drugih 250 ide ko zmaj  :binkybaby:

mislis na dajteha koji je 48. godiste?  :toothy11:

steeef:
vx nije neki brzi skuter al je bome brzi nego bilo kakvi serijski pedesetaci,a te price da isto idu su mi u najmanju ruku smijesne..mozda i idu isto,al onda je taj vx u debelom k.
frendovog st 125 kad sam servisiral teral sam 122 po satu al sam se sakril iza onog veceg vizira,kakvog st ima i nije bil u blokadi neg mozda nekih 200 okretaja prije blokade,s tim da me nije mogel ulovit glavonja na njegovom bivsem sr 150,istina sr nije bil u top stanju i ne velim da ide vx bolje nego sr150 jer ne ide (da nebi isli u daljnju raspravu bespotrebno), al na toj ravnici je vx izgural vecu krajnju.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju