Ostalo > Razne offtopic teme :)

Je li i kod vas isto vruće? :D

<< < (2/6) > >>

File 80:
Kako vam se skuteri ponašaju na ovim temperaturama? meni sp u gradu stalno blizu crvenog.
35 danas bilo

nrgpower22:
Moj nrg danas se pregrijao, temp je bila oko 36 i vozio sam uz brdo gdje je makadam tako da sam isao sporo a skut se vrtio na 8k obrtaja a nije se mogao hladiti vjetrom i na vrhu kraju brda se samo ugasi voda u boci sisti, prije toga sam odvozio 14km u cugu i temp je na pola uvijek, da li je moguce da mi se desilo ovo na brdu cisto radi vrucine ili to se ne smije nikako desavati ? Brdo je dugo nekih 250 metara i poprilicno strmo.
Koliko ovo sto mi se desilo moze nastetiti skuteru, kurbla nije zakovala odma sam ga mogao upaliti kada se ugasio.

Rox-Rab:
normalno da ti je zakuho na ovim temperaturama i jos uzbrdo, ja kad idem s posla imam jednu veliku uzbrdicu nekih 100m, nekad moram sporije vozit jer bude autiju ali temp dođe do 90 za cas, kad ga malo stisnem onda se tek temp spusti inace se stalno dize, i meni je na pocetku bilo cudno jer bi uvijek bio na nekih 75 a sad odjednom na 90

usput na koliko se otvara termostat?

ljubo46:
Mislim da roxov na 73-75 stupnjeva
procitao sam sta pise na njemu ali sam zaboravio tocno.

Grale:

--- Citat: ljubo46 - 22 Srpanj, 2015, 21:54:24 ---Mislim da roxov na 73-75 stupnjeva
procitao sam sta pise na njemu ali sam zaboravio tocno.

--- Kraj citata ---
Ne vjerujem, previše je to. Vjerojatno oko 50-tak.

Zato si trebate ugradit ventilator da vam ne zakuha, kad već tvornički nije u 50-tkama :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju