Ostalo > Svijet računala i mobitela

Help! koji low end mob uzeti - Huawei Y550 LTE, Motorola XT1021, LG L65

(1/2) > >>

zvonkec92:
* Huawei Y550

+  izgleda savršen, led bljeskalica, kamera oke, IPS ekran rezolucija ajd dobra je, . Snapdragon 410 quad core.  taj huawejski android mi nije stran jer već jednog huaveja imam tak da mi je to čak i oke dok se nekima gadi i odvratan je.

-    4g koji ustvari i nije tolko bitan jer ga nikad nebum koristio ( ja uvjek surfam na 2G ) a minus zato kaj sam pročito negdje na netu da poždere bateriju od 100% do nule za pola sata
     ima grebljivi ekran tak da bum moro neke folije metat

* Moto E

+  dobra rezolucija, gorilla glass 3 je prednost. ima kit ket a valjda će izač i lolipop

-   kamera nema autofokus a to mi je dosta bitno

* LG L65

+  kamera i bljeskalica

-   sve ostalo a i nisam baš ljubitelj LGa

u tom cjenovnom rangu fakat neznam kaj bi uzo.. veli žena da dodam još malo para pa uzmem

* Moto E 2gn      (  http://www.gsmarena.com/motorola_moto_e_%282nd_gen%29-6986.php  )

Sve super jeben mob meni bolji netreba al nema bljeskalicu :/  dajte predložite nekaj. meni od ovih jeftinijih izgleda najbolji onaj Y550 ili dodat još malo i uzet ovu moto e 4g, ipak motorola bi trebala bit nekakva marka dok je huawei česme ?

TomTomislav:
Cura ima noa h42 mislim , za tu lovu super mob .

ljubo46:
j@bo to
uzmi s4-s5 ili Htc-a nekog  :icon_tongue:

zvonkec92:
eo bili u ducanu, frajer mi ispred nosa odneo dvije moto E 4G taman kaj smo htjeli ja i zena uzet, ona na kraju uzela usrani htc desire 610 a ja rezerviraio motorolu. ovaj htc mi je nekak presmotan. glupo sucelje ima..  cekam ja svoju motorolu i dokurca...

zvonkec92:
dok čekam motorolu uzo u međuvremenu huawei Y530, u Simpa paketu ga dobio za 398kn i dobio karticu sa 498kn na računu..

inače motorolu bum uzo u Neutrino Mobile, tam su neki mobiteli jeftiniji nego u ikojem dučanu do sad kaj sam gledo

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju