Tehnički kutak > Garaža
Stari Runner by ditek
ditek:
trebalo bi ic taman onako :icon_biggrin: kad prodise s nekim jacim spuhom ..
kak nebi bilo volje? nema boljeg od tih turpija, svakaj sam vozio al vjeruj mi nista me ne loži toliko ko ove turpije :headbang: za tak male pare dobijes tak puno :) eno u garazi SR 150, ali 0 bodova.. sjednem na njega i vozim se i dosadno mi je ;D i to vrijedi za sve skutere kaj sam probo do sad.. pa cak i rambla, ide to ali kajaznam nije uzbudljiv :toothy11: tesko je objasnit al ko da imas doma e30 m3 i prijedes na e90 m3. jest da e90 bolje ide al nije ni priblizno takav osjecaj ko u kocki ;D nadam se da kuzis ;D
zrakoplovac:
--- Citat: Tomi_ZG - 14 Siječanj, 2016, 23:10:22 ---A kaj ću turpijat,još malo prišparam i idem u salon po novu Busu
--- Kraj citata ---
znam ja, samo ćeš nas iznenadit jednog dana kad natakneš polini 94 komplet mašku :laughing7:
--- Citat: ditek - 14 Siječanj, 2016, 23:12:50 ---trebalo bi ic taman onako :icon_biggrin: kad prodise s nekim jacim spuhom ..
kak nebi bilo volje? nema boljeg od tih turpija, svakaj sam vozio al vjeruj mi nista me ne loži toliko ko ove turpije :headbang: za tak male pare dobijes tak puno :) eno u garazi SR 150, ali 0 bodova.. sjednem na njega i vozim se i dosadno mi je ;D i to vrijedi za sve skutere kaj sam probo do sad.. pa cak i rambla, ide to ali kajaznam nije uzbudljiv :toothy11: tesko je objasnit al ko da imas doma e30 m3 i prijedes na e90 m3. jest da e90 bolje ide al nije ni priblizno takav osjecaj ko u kocki ;D nadam se da kuzis ;D
--- Kraj citata ---
naš kaj, ima to svoje čari, više zbog tog osjećaja napretka u perf pa kolko god mali bil :icon_thumright:
ja sam se jedva base natjeral složit, al radim pedantno i sporo, i to traje i traje da već sam sebe počnem živcirat i nemam volje za ništa osim ako baš ne moram slagat :drunken_smilie: :P
anabellas:
"ja bi da probam nesto drugo , nesto divlje" ;D
ima cari da se vrti i dere i miri po 2t :toothy3:
ditek:
--- Citat: zrakoplovac - 14 Siječanj, 2016, 23:12:55 ---
--- Citat: ditek - 14 Siječanj, 2016, 23:12:50 ---trebalo bi ic taman onako :icon_biggrin: kad prodise s nekim jacim spuhom ..
--- Kraj citata ---
naš kaj, ima to svoje čari, više zbog tog osjećaja napretka u perf pa kolko god mali bil :icon_thumright:
ja sam se jedva base natjeral složit, al radim pedantno i sporo, i to traje i traje da već sam sebe počnem živcirat i nemam volje za ništa osim ako baš ne moram slagat :drunken_smilie: :P
--- Kraj citata ---
hahah nisi zaražen onda ;D znal sam da bum tak nes jednog dana slozio od kad sam ranera uzeo tako da to je zacrtano davno samo se lova cekala :) naravno pedantno, sporo i s voljom. uživanje.. :)
ditek:
--- Citat: anabellas - 14 Siječanj, 2016, 23:22:43 ---"ja bi da probam nesto drugo , nesto divlje" ;D
ima cari da se vrti i dere i miri po 2t :toothy3:
--- Kraj citata ---
priznaj, zao ti je NRG-a :laughing7: nema boljeg kad dodem s curom na kavu a ona sve na cvajtakt miriši :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju