Tehnički kutak > Garaža
Stari Runner by ditek
ditek:
hahah 24 pwk ;D to bum isto kupio kad i 172 za sr-a :D
nrgmc2-tuning:
24 instaliraj i deri :icon_thumright:
ditek:
da znas da sam nesavno gledo oko pwk 24.. cijena je super.. al prevec bu to gutalo za po gradu svaki dan.. s ovim setupm na airboxu ocekujem potrosnju do 6l i ja sretan..
samo se moram rijesit ovog velikog trokutastog airboxa :redface: tako je tih ko da serijalu mrtvu vozim :angry7: barem neki mali uzet pa bez lulice je vec ok zvuk
JosipMarijanovic:
--- Citat: ditek - 16 Siječanj, 2016, 21:15:59 ---da znas da sam nesavno gledo oko pwk 24.. cijena je super.. al prevec bu to gutalo za po gradu svaki dan.. s ovim setupm na airboxu ocekujem potrosnju do 6l i ja sretan..
samo se moram rijesit ovog velikog trokutastog airboxa :redface: tako je tih ko da serijalu mrtvu vozim :angry7: barem neki mali uzet pa bez lulice je vec ok zvuk
--- Kraj citata ---
Ma skini to dole i spuzvu koja je unutra samo omotas direkt na frgu i okolo ducktape ili vezicu. Dosta ti je to.
firkefica:
--- Citat: JosipMarijanovic - 16 Siječanj, 2016, 21:19:38 ---
--- Citat: ditek - 16 Siječanj, 2016, 21:15:59 ---da znas da sam nesavno gledo oko pwk 24.. cijena je super.. al prevec bu to gutalo za po gradu svaki dan.. s ovim setupm na airboxu ocekujem potrosnju do 6l i ja sretan..
--- Kraj citata ---
Ma skini to dole i spuzvu koja je unutra samo omotas direkt na frgu i okolo ducktape ili vezicu. Dosta ti je to.
--- Kraj citata ---
zatvaras tak protok zraka... meci pecurku gore i teraj...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju