Tehnički kutak > Garaža

Stari Runner by ditek

<< < (22/38) > >>

ditek:
hahah 24 pwk   ;D to bum isto kupio kad i 172 za sr-a :D

nrgmc2-tuning:
24 instaliraj i deri  :icon_thumright:

ditek:
da znas da sam nesavno gledo oko pwk 24.. cijena je super.. al prevec bu to gutalo za po gradu svaki dan.. s ovim setupm na airboxu ocekujem potrosnju do 6l i ja sretan..

samo se moram rijesit ovog velikog trokutastog airboxa  :redface: tako je tih ko da serijalu mrtvu vozim  :angry7: barem neki mali uzet pa bez lulice je vec ok zvuk

JosipMarijanovic:

--- Citat: ditek - 16 Siječanj, 2016, 21:15:59 ---da znas da sam nesavno gledo oko pwk 24.. cijena je super.. al prevec bu to gutalo za po gradu svaki dan.. s ovim setupm na airboxu ocekujem potrosnju do 6l i ja sretan..

samo se moram rijesit ovog velikog trokutastog airboxa  :redface: tako je tih ko da serijalu mrtvu vozim  :angry7: barem neki mali uzet pa bez lulice je vec ok zvuk

--- Kraj citata ---

Ma skini to dole i spuzvu koja je unutra samo omotas direkt na frgu i okolo ducktape ili vezicu. Dosta ti je to.

firkefica:

--- Citat: JosipMarijanovic - 16 Siječanj, 2016, 21:19:38 ---
--- Citat: ditek - 16 Siječanj, 2016, 21:15:59 ---da znas da sam nesavno gledo oko pwk 24.. cijena je super.. al prevec bu to gutalo za po gradu svaki dan.. s ovim setupm na airboxu ocekujem potrosnju do 6l i ja sretan..

--- Kraj citata ---

Ma skini to dole i spuzvu koja je unutra samo omotas direkt na frgu i okolo ducktape ili vezicu. Dosta ti je to.

--- Kraj citata ---
zatvaras tak protok zraka... meci pecurku gore i teraj...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju