Sportski kutak > Sve vezano za utrke
SCOOTERHAPPENING 2015, Virovitica 15-16.08.
walkay:
Yoyo imas tu na face-u : https://www.facebook.com/ktmsmr?fref=ts
Drag utrke na zalost nije bilo zbog tog pada, i meni je bilo steta ovak bi imao jedan pehar vise! ;D
Tomi_ZG:
--- Citat: monph2 - 24 Kolovoz, 2015, 12:19:02 ---
--- Citat: mmario73 - 24 Kolovoz, 2015, 09:50:48 ---jer nema snimaka drag utrke ili ove sezone nije ni bilo ?
--- Kraj citata ---
Nije bilo draga ove godine, jer je jedan momak opao za vrijeme zagrijavanja. Bez odijela, samo sa kacigom, skinuo je pola kože sa tijela pa su valjda zbog toga odkazali
--- Kraj citata ---
Sam si je kriv,jbg kod nas je sve to vrlo traljavo,jedne godine na SH sam vidio lik vozi drag u kratkim hlačama,gore gol bez majice,inteligencija na razini
3alfa3:
--- Citat: avr freak - 24 Kolovoz, 2015, 15:46:59 ---kako to da su ga pustili opće na zagrijavanje?, nema neki pravilnik?
--- Kraj citata ---
ako sam dobro shvatio, decko je isao na javnu prometnicu, a organizator to sigurno ne kontrolira. Jos decko mora bit sretan da murija nije dosla jer bi i kaznu pobrao
monph2:
a gle nitko ih nije pustio, sami su nakon dolaska i raspremanja stvari išli valjda probati mašine pa da poprave ako treba nešto. I vozikali su se na mjestu gdje je i bio predviđen drag, ali ne bi im se sigurno dopustilo da voze u kratkim majcama i hlačama itd...
Mjesto gdje se vozi drag nije u stazi, nije ograđeno. To je zapravo cesta (ulica)...
mmario73:
šteta, ni kod nas nema dovoljno ozbiljnosti kada je drag u pitanju.... tnx za info
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju