Sportski kutak > Sve vezano za utrke
SCOOTERHAPPENING 2015, Virovitica 15-16.08.
3alfa3:
--- Citat: Matija97 - 18 Kolovoz, 2015, 01:15:09 ---Evo jedan video prve utrke klasa open,vozac(Josip Kozaric) je ujedno i pobjednik opena :icon_thumright: uzivajte :headbang:
! No longer available
--- Kraj citata ---
Super video koji pokazuje kad otvarat gas - ne u apexu zavoja (iako je to nepisano pravilo), nego najranije moguce. Pa bilo to i prije apexa, ili cak i poslije ako se malo fulalo u procjeni :icon_thumright:
P.S.
A gasom se JAKO utjece i na ovjes i to je glavni razlog zasto zelimo bit na gasu sto je prije moguce
mauricio:
--- Citat: Misak - 18 Kolovoz, 2015, 12:51:25 ---Cemu cudenje oko rookie klase??? Pa u pravilniku lijepo pise da je dozvoljen max promjer klipa 43mm a hod mora ostati standardan...
--- Kraj citata ---
al ovi su u tom slučaju falili za nekih 4 milimetra od dozvoljenog ;D
anabellas:
Onaj decko s ICE-om je vozio ko zmaj, kroz zavoj gas ko po ravnom :)
Misak:
--- Citat: Aprilia97 - 18 Kolovoz, 2015, 13:06:22 ---To je onda neka promjena ili? Jer znam da kad sam citao da nesmije bit busen cilindar na specijalu..
--- Kraj citata ---
nije promjena...pravilnik za 2015 citaj
Aprilia97:
--- Citat: Misak - 18 Kolovoz, 2015, 18:10:28 ---
--- Citat: Aprilia97 - 18 Kolovoz, 2015, 13:06:22 ---To je onda neka promjena ili? Jer znam da kad sam citao da nesmije bit busen cilindar na specijalu..
--- Kraj citata ---
nije promjena...pravilnik za 2015 citaj
--- Kraj citata ---
Promjena je za ovu godinu,jer kad sam citao stari pravilnik toga nije bilo,vidio sam danas po novom pravilniku bas kad si ti napisao ;)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju