Sportski kutak > Sve vezano za utrke
SCOOTERHAPPENING 2015, Virovitica 15-16.08.
Valter:
Ako niste pokisli ko da niste ni bili. Mala ekipa Top Gear Vietnam je to obavila po svim pravilima. Samo je Captain Slow ostao u Varaždinu. Bio je prespor i nismo imali živaca za njega. Pežola i Piaggio su hrabro brodili kroz vremenske neprilike skroz do doma. I dobro su se držali. Pežola je imala 2 polugeneralke i jednu generalku. Rekli bi gotovo bez problema.
zwerko:
--- Citat: SF2 Freak - 16 Kolovoz, 2015, 21:54:00 ---Stigao i to SUH :toothy12: . Najeli se čevapa , bela se halala , pežo u štali bio. Dok je vani pljuštila kiša.
--- Kraj citata ---
Do kad ste vi to cekali tamo? Mi smo otisli jer sam bio pre umoran cekat, ulovio nas pljusak taman kod iduce birtije pa smo opet stali na cugu i cim je stalo, gas po mokroj cesti... Ja dosao suh, suvozacu dupe malo najebalo... :)
(ja sam sa onim nexusom bio)
JogFromYamaha:
kisa?
ja neznam o cemu vi pricate
zrakoplovac:
Krenuli smo iz one birtije oko pol 8, a u međuvremenu su sjekire pale, nestalo struje, zaklal se odojak, pojeli se ćevapi, otkartala bela... :D
Sent from my iPhone using Tapatalk
eladio:
kakav prolom oblaka na povratku :redface:
sve u svemu dobro smo prosli sa vremenom , raspored se odrzao, utrke odvozene , stunteri zacinili sa odlicnim showom za kraj..
nesto sam na brzinu objavio na fejsu fotki, s obzirom da je 20gb samo u canonu u nekoliko soma fotki, ovo je ono totalni random :toothy3:
evo link na album : https://www.facebook.com/mojskuter/media_set?set=a.10153561617538914.1073741826.711903913&type=3
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju