Tehnički kutak > Injection
Ditech se pregrijava
Lenko:
Da, to je sraf za odusak...zavrni ga...
rs50e9:
--- Citat: Lenko - 30 Srpanj, 2015, 16:47:19 ---Da, to je sraf za odusak...zavrni ga...
--- Kraj citata ---
ne taj, onaj skroz dole
moras se legnut da vidis rupicu, na njoj nema serafa
samo stavis prst na to i krene dve tri kapi otuda
prvo je selna gore neorginalan koja preskace kad se zateze i na tamo mi je curkalo to sam uspio zategnut u nekom polozaju, mada neznam di mi je orginalna selna jer je bila gore
a sad svki put kad idem vozit skuter ide stavit prst dole i samo prokapa
kao pipa
Grale:
To je odušak dok procuri semering vodene. Tu je zato da dok voda prijeđe pored semeringa, nejde drito u ležajeve, već se izlije van.
Dvije kapi u mjesec dana je ok, ali ako malo češće curi, onda nije ok, već treba reparirat vodenu pumpu. Posao od pola sata i cca 200 kn.
rs50e9:
--- Citat: Grale - 30 Srpanj, 2015, 17:45:29 ---To je odušak dok procuri semering vodene. Tu je zato da dok voda prijeđe pored semeringa, nejde drito u ležajeve, već se izlije van.
Dvije kapi u mjesec dana je ok, ali ako malo češće curi, onda nije ok, već treba reparirat vodenu pumpu. Posao od pola sata i cca 200 kn.
--- Kraj citata ---
e vidis vidis
super za info
jer uglavnom to izbija van kad ja stavim prst dole kao na pipi, i 90posto curi ujutro u garazi kad idem na poso
kad je toplo nista.
al ne bi to skuzio nikada da mi prvo ta selna nije odgovarjuca pa sam nju namjestio, pa se vec par dana saginjem i nigdje curaka kao prije kod selne, nego samo dole iz te rupice/pipe
hvala na info
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju