Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Pgo_project_t-ReX 5o

<< < (9/10) > >>

Bruno1990:
update..nesto slikica..nisam sve stigao poslikat..ima posla dolaze djelovi i tako no saznat ce te na vrijeme

klip................vrhunski ko novi izgleda...  :drunken_smilie: ( )

jos neke slikice.. na tome ima dosta posla..kaciga ide na farbanje...bit ce zanimljiva...kaciga ce biti cijela crna matt i crni vizir i iza (airbrush ili naljepnica, jos moram vidjet..)  :binkybaby: do slusanja  :hello:

R@kija:
hahahahahhaa,...klip najjaci...di je ona strana sa risevima...daj skini ovaj semering i lezaj...i iznutra ispoliraj...al na pusilicu umi one nastavke...nemoj se jebat ko ja...

dino_sk:
alaa klipa  :toothy12:  dobro je to i vozilo ,koliko ti je puto zacviko 5-6  :laughing7: sam ti to neznas :laughing3:

Bruno1990:

--- Citat: dino_sk - 10 Siječanj, 2009, 00:17:51 ---alaa klipa  :toothy12:  dobro je to i vozilo ,koliko ti je puto zacviko 5-6  :laughing7: sam ti to neznas :laughing3:

--- Kraj citata ---
ma joj klip je vrhunski sta ti je..hahahaha

nije ni jednom zacvikao,,isao na rejs sa runnerom pure jet..i naravno napro ga ko mladog majmuna..sta ti je ovaj klip cuda radi..hahhaaaa  :laughing6:

Bruno1990:
evo nesto..

ovaj tjedan dolazi durga masina i nesto djelova..

dosle su vilice sa "prerade" spustene su cm-ar i posprinace,... kljesta takoder...disk malo sreden..jos ide rama na spricanje..i tako..

obavjestavat cu..hehe

evo slikaa al jedna je..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju