Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Pgo_project_t-ReX 5o

<< < (6/10) > >>

Bruno1990:

--- Citat: igor.sb - 08 Prosinac, 2008, 10:23:31 ---a de je moja plastika ?  :toothy11:

--- Kraj citata ---
to naprijed ide..nejde iza (ipak)..iza nece biti mjesta..  :icon_thumright:

Bruno1990:
edit
..evo neki dan je dosla zadnja felga ( od sr-ke bubanj)..hehe..djelove skupljam i pripremam
kupujem djelove za plastike..prosli tj. bauhaus nije radio kad sam ja doso..tako da cu ici sutra..
..otpeljat cu ramu na plastificiranje..i tako..ide lepo u grad nas kako..  :laughing7:

ichko:
Zasto si mijenjao tocak,jel taj sto stavljas 13 ili...i sto plastificiranje rama

Bruno1990:

--- Citat: ichko - 19 Prosinac, 2008, 17:54:35 ---Zasto si mijenjao tocak,jel taj sto stavljas 13 ili...i sto plastificiranje rama

--- Kraj citata ---
da 13 cola je..bit ce obje felge od srr-a gore...al manje gume..
cisti se rama pa ide na plastificiranje i da se zastiti...

Bruno1990:
editić..novosti neke  :icon_tongue:
evo nesto sitnice..Poceo sam smirglat i polirat djelove masine..i tak razne sitnice..no jos to nije gotovo :binkybaby:
..mucim se sa odvajanjem magneta od bloka..nemogu nikako.. pa cu ici sutra ako stignem kod tokara da mi napravi radapciger.. da iscupam magnet i sve to van da se mogu zabavljat blokovima poilirat i te zaj*ancije..pripremat za piturenje..heheh..

evo slikica nekih..no to ce se sutra jos jednom osmirglat i ispolirat..i pripremit  :headbang:

prije :-X                                                                                                                                                                                             

danas  ;D :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju