Tehnički kutak > Injection

Polinijeva čašica

<< < (2/3) > >>

Tadr3:

--- Citat: JogFromYamaha - 14 Srpanj, 2015, 21:57:06 ---kakav serijski ecu i kit

ide kit ide malossi kompjuter inace ce ti zaribat

stavi 50ku

--- Kraj citata ---

moze serijski ecu, al treba onda polini casica

srele:
Probao sam s novom svjećicom ZMR7AP. Nema neke razlike osim šta mirnije radi tako da ću morat vratit orginalni dio, a 50ka će doć kad odradim još par tkm s ovim.
Malossijev ecu ako neko prodaje nek se javi na pp. 

Grale:
Ne znam koja je fora s tom čašicom, ja sam je probao štelat prošlo ljeto i nikak dobit da radi na onom zadnjem mm gasa. Do onda sve super.
Probal sam bez airboxa, s gljivom, prerađenim airboxom, serijskim tps-om, s većim tps-om i sve.
Još je i yasuni gore, proširen ispuh i veći stupnj kompresije, tak mu dobro dođe više smjese.
Sve sam isprobaval na malossi kompu, mislil sam nabavit serijski pa probat s njim,al vidim da imaš iste simptome sa serijskim kompjuterom.

rs50e9:
meni se to znalo desit, al onda stavim novu svjecicu i sve je ok
dakle ide 90kmh samo prestane drzat gas, ti ga piknes opet ide sve normalno
meni je do svjecice bilo

Grale:

--- Citat: rs50e9 - 30 Srpanj, 2015, 16:47:47 ---meni se to znalo desit, al onda stavim novu svjecicu i sve je ok
dakle ide 90kmh samo prestane drzat gas, ti ga piknes opet ide sve normalno
meni je do svjecice bilo

--- Kraj citata ---
Ajde čitaj malo, nema to nikakve veze sa svjećicom.

@srele - ja sam uspio naštelat tak da sam ubacio mekši feder unutra. Probaj po željezarijama potražit par vrsta federa i isprobavat.
Ja sam uzeo feder iz neispravnog regulatora pritiska, skratio ga i stavio unutra s dvije šajbice.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju