Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

Aprilia sportcity 200 maximalna bzina?

(1/2) > >>

poretti1989:
Citam sada mnogo tema i vidim da vama koji imate skutere sa 200ccm idu motori cca 135-140km/h. Pa me zanima dali postoji razlika izmedu leader 200 masina. moj ide sa polini maxi hi speed variom cca 130kmh i to ako je dovoljno ceste :).Gore imam novo kvacilo,polini maxi hi speed vario sa 9 rolica,novi remen i sve ostalo promjenjeno. Neznam dali je to max brzina sta se izvuce ili je u necem drugom problem.

Tomi_ZG:
Ko kaže da serijala 200ccm 4t ide 140 laže ko cigan tak da se ne sekiraj,nekima s foruma isto tak diteh sve serijala ide 115,a runneri 50 sa zx-om 120

dino73n:
Postoje i razlike izmedju brzine na satu i stvarne brzine.
Ja sam jednog runera vxr full serijala navukao na autocesti 142km/h po njegovom satu s povoljnim vjetrom sagnut ispod vjetrobrana a to tesko da ima pravih 130 mjereno gps-om.
Onda neko se sagne da izvuce dodatnih 5 do 10km/h a neko ne,neko se zadesi u vakuumu iza nekog kombija pa navuce brzinu koju nikad nije.....ima raznih kombinacija u kojima se varira i po 20-25km/h.

stipe:
Isto pitanje sam i ja pitao, doduse na drugom forumu...

Evo ti odgovori...

Nemere ici ko Beverly jer ima kraci prenos.

Ista ti je stvar sa Yamahom X-Max i X-City. Ista masina ali drugaciji prenos u getribi.

Cudno da ide i 130..

i

Uzmi gps začudio bi se kolko i satovi lažu  :icon_mrgreen:
250 ide plafon 125-127km/h,a zakucava motor u blokadu i kazaljku brzinomjera u 150 po satu.
Realno za očekivat je 110-115km/h na toj apriliji po gps-u

i moja mjerenja su

120na satu, 112 na gpsu...
max ikad je bilo 130, znaci realno cca 120...

steeef:
razlike u omjerima getribe su zbog promjera stražnjeg kotača.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju