Tehnički kutak > Tuning skutera
Luna 50-slabo ubrzanje i krajna!
ante046:
Pozdrav!
Imam lunu 50 vision, masina serijska osim valjcica koji su za 1.5 gr laksi. Ubrzanje joj je jako slabo od 0 do 30 treba joj dosta vremena a kasnije jedva da se osjeti neko ubrzanje, sad da cujem vasa misljenja sto stavit, razmisljao sam o variomatu, federima lamele i aupuhu al neznam sta ni kako!
Unaprijed hvala!
JogFromYamaha:
za pocetak skines blokade
ante046:
Blokade su sve skinute!
Mateo21:
Koje rolice imas?
miha12357:
--- Citat: ante046 - 11 Srpanj, 2015, 13:30:39 ---Pozdrav!
Imam lunu 50 vision, masina serijska osim valjcica koji su za 1.5 gr laksi. Ubrzanje joj je jako slabo od 0 do 30 treba joj dosta vremena a kasnije jedva da se osjeti neko ubrzanje, sad da cujem vasa misljenja sto stavit, razmisljao sam o variomatu, federima lamele i aupuhu al neznam sta ni kako!
Unaprijed hvala!
--- Kraj citata ---
Ovako prvo skines blokade...onda nabavis neki spuh tipa leo vince zx ili tt promjenis variomat tipa bgm supertune imas set za kupit i centralni 3 vrste rolica...a imas i set s remenom dođe oko 500 kn cca...nastelas karb, veca dizna...i remen drugi...i ici ce solidno...ili ubacis neki kit od 70cc alu...
I za te pare nađes sr-ku i vozis se...haha iskreno ja sam uzo lunu i nisam bas zadovoljan...nabavljam si minarelli djelove da slozim talijansku masinu...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju