Tehnički kutak > Tuning skutera
Longija Sharpy 50, molim pomoć oko postizanja krajnje brzine.
MatoOs:
Pozdrav ekipa!
Naime, posjedujem Longiju Sharpy 50 LJ50QT dvotaktni sa odblokiranim CDI - jem i novim rolnicama težine 3.5 g (tvorničke su 5 g). Nedostatak je to što sam krkan od 130 kilograma pa motor ide jedva 60 na sat. E sad, osim skidanja kila što je u procesu :toothy9: molio bih učene glave da mi savjetuju što mogu učiniti da povećam maksimalnu brzinu na meni zadovoljavajućih 70 km/h. Da odmah napomenem kako mi motorić ponajviše treba za posao udaljen 30 kilometara od kuće, za iduće ljeto planiram nexusa 300, a s ovim bih eto volio / trebao pregurati ovo ljeto. Obiteljski sam čovjek tako da nemam nešto pretjerano para za utući al do sto eurića bi se dalo ispužiti..
PS : Čitam forum od proljetost i ima sva sila korisnih informacija na kojima vam zahvaljujem ali ako netko ima volju da mi na mom primjeru da valjane prijedloge. ???
anton55:
najbolje bi ti bilo staviti kit od 80 kubika, tek tada se osjeti neki pomak na 4-t skuterima
MatoOs:
Legić dvotaktni je, jest da ima na kraju šifre tu oznaku 4 što buni ljude i mene u početku al je kao što rekoh..
dr.mrgood:
Prvo i osnovno te rolice su pre prelagane, i moguce je da te zbog njih zeza. Ako su serijala 5 grama a ti si stavio 3.5 grama bez da si ista drugo mijenjao, to nema nikakvog smisla, jer skuter vrti u prazno.
miha12357:
a auspuh? kak mos stavit 3,5 g role ak imas serijski auspuh
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju