Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

VX209

<< < (32/42) > >>

ancoo:
Glavu san ja kupija a cdi je kupija prijatelj...F36 mi nije tija prodati nazad sto je i bolje ja san i proda njemu jer tubovi su satavljeni iz vise komada na spojevima mi se pojavljivalo ulje ::) ali kupit cu i opet jer ih nema bas puno u HR ima i s Raba moje, bile su jedne u Makarskoj davno u papru su, Zivac je proda Leu sto vozi ph i ima i zagorac sto vozi ph...dok F32 ima na svakom kantunu

Jandro:

--- Citat: n0n4m3 - 05 Rujan, 2010, 22:37:40 ---bia je u trogiru .. u subotu je svratia u split  :icon_biggrin:

ne ide lose  :toothy12:

--- Kraj citata ---

svi splicani se sad javili, a dok sam tamo bio nikog, sam duje crni i joke

n0n4m3:

--- Citat: Jandro - 08 Rujan, 2010, 13:13:27 ---svi splicani se sad javili, a dok sam tamo bio nikog, sam duje crni i joke

--- Kraj citata ---

a ko je onda dosao s onim plavim vxrom sta si ga i slika  :toothy12:

Skopa:

--- Citat: Jandro - 08 Rujan, 2010, 13:13:27 ---svi splicani se sad javili, a dok sam tamo bio nikog, sam duje crni i joke

--- Kraj citata ---
i cvajko,noname,zizi_st i ja,tako da nisu bili samo njih 3 :P

Drnda:

--- Kraj citata ---
tako je skoro uvik kad negdi ides... ja sam par puta bija u zgu, i samo san ovaj zadnji put dosta njih upozna.. inace banana.. a poslije svi kazu da su bili slobodni, ovo ono....  :toothy11:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju