Općenito > Maxiskuteri
velika dilema stariji 500 ili noviji 250
steeef:
more bit razlika u debljini sica ili pak da nisu mjereni na istom mjestu..
uglavnom isti drek druga naljepnica
anabellas:
rambla i street su isti , a nez jel se kod nas street prodaje uopce
podnica, sat , gril plastika su drugaciji :toothy3:
rkonfic:
dobro je vidim da se piše i po mojoj temi, što se tiče moje situacije više ni sam neznam kaj bu ispalo nakraju . Stari se drži nexa ,a i meni je osobno najdraži iako ja sam otvoren i za druge modele tipa Aprilie Atlantik i Kymka Xitinga .Ovi skutevi tipa Beverli, Sportsiti,Rambla nisu baš opcija.I dalje si mislim da bi bilo dobro otić pogledat neksa u međimurje ,i ako je skut donekle uredu bila bi povoljna kupovina .Uložit u njega kroz sezonu 200-300 eura i dopeljtiga ga u odlično stanje i dalje bi bio puno povoljniji od svih drugih.
steeef:
pa onda neznam kaj ne sjednete u auto i odes vitid skuter,treba nac par komada koi dolaze u obzir i vidit probat pa odlucit,ovo sad je preljevanje iz supljeg u prazno.
stariji kymcko xciting 500 je karb,barem ti stariji,tak da to mi nebi bila opcija ko ni nist drugo zbog cijene i dostupnosti dijelova,bilo novih bilo polovnih.
rkonfic:
Potraga završena.Ipak nije 500 niti 300 nego je nex 250.Za 500 nije bilo novaca a ovaj kaj smo uzeli je po preporuci pa bu valjda sve uredu. ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju