Općenito > Maxiskuteri

velika dilema stariji 500 ili noviji 250

<< < (12/16) > >>

anabellas:

--- Citat: roc - 29 Studeni, 2015, 15:17:51 ---A nešto ovakvo?
http://www.njuskalo.hr/skuteri-preko-50/aprilia-sportcity-300-cube-278-cm3-oglas-16689954

--- Kraj citata ---

ja sam gledo sportcity 300 / rambla 300, nisam 100% siguran al mislim da sam bas tog  lika zvao s oglasa i kaze vuce na stranu vilica spigana

steeef:
mislim da je definiral da mu se jedino nexus svidja  :icon_biggrin:

--- Citat: rkonfic - 28 Studeni, 2015, 22:27:35 ---Kak misliš ruglo? Pa nema ljepšeg skuta od nexa.

--- Kraj citata ---

anabellas:

--- Citat: steeef - 29 Studeni, 2015, 15:41:04 ---mislim da je definiral da mu se jedino nexus svidja  :icon_biggrin:

--- Citat: rkonfic - 28 Studeni, 2015, 22:27:35 ---Kak misliš ruglo? Pa nema ljepšeg skuta od nexa.

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

ja sam iso probat veliku vecinu skutera bez obzira na to koji je najljepsi.
mnogo se misljenja promjeni tada  ;D

nazalost nex je jedan od rijetkih koje  nisam imao priliku provozat

Tomi_ZG:

--- Citat: Speedhunter - 28 Studeni, 2015, 18:19:18 ---A zasto su ostali nexusi skuplji od ovog i imaju vecu kilometrazu. Ili su svi ostali vlasnici ludi ili taj nexus totalni skart, a prvi dojam mi je da je vlasnik nepismen :/

--- Kraj citata ---
A gle većina kad stavlja oglas gleda druge oglase i bubne istu cijenu ko i ostali,a prodaje možda i veći krš.
Dok ima ljudi koji nisu cigani za izvuć zadnju kunu držeći nekaj u oglasu mjesecima nego daju realniju nižu cijenu da se prije proda jer im se ne da gubit vrijeme i čekat do imendana(osobno spadam u tu skupinu)
Ne mislim sad na ovog nexusa nego općenito govorim.

steeef:

--- Citat: anabellas - 29 Studeni, 2015, 16:01:44 ---
--- Citat: steeef - 29 Studeni, 2015, 15:41:04 ---mislim da je definiral da mu se jedino nexus svidja  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

ja sam iso probat veliku vecinu skutera bez obzira na to koji je najljepsi.
mnogo se misljenja promjeni tada  ;D

nazalost nex je jedan od rijetkih koje  nisam imao priliku provozat

--- Kraj citata ---

prvo i osnovno je da su ukusu razliciti,na kraju je bitan ukupan dojam skutera da zadovolji ono kaj pojedinac trazi i treba..
a kaj se tice maksija iz pia grupacije nema tog kojeg nisam vozil i to ne mislim proba od 2-3 km,niti samo jedan agregat na pojedinom modelu..
npr sportcity mi ima jedan plus,a to je upravljivost po gradu..malo mjesta za noge na podnici,volan preblizu,uvijanje rame na jacim neravninama itd..vise mjesta ima stari runner i veci komfor za voznju a s nexusom ga nemres ni usporedjivat po tome svemu,pa tu onda dolazi i estetski dio..
sportcity ni nije maksi skuter,ko ni runner,ni vespe..
od maksija bi mi jedino nexus 500 prolazil,ciklisticki mi najvise odgovara isto ko i izgledom i toe to.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju