Općenito > Maxiskuteri
velika dilema stariji 500 ili noviji 250
nikola.dragicevic8:
Model sa 6 rolica. 11,8 grama dosle s njim, sad sam stavio 12,5. Okretaji su pali sa nekih 8700 na 8400-8300 kroz ubrzanje, sto je i dalje previse. Ide bolesno dobro do nekih 80 km na sat i tad staje, do 100 i nekako posli toga nikako. Pri startu punim gasom proklizava zadnji točak (isitina losa je guma :toothy10: ) Sad ne znam da nije mozda do centralnog federa jer ne znam kad je mijenjan. U procesu je nabavka radafcigera da mogu skinuti kvacilo jer je speklo. Imam snimljen neki video ubrzanja, nije bas najbolji al mozes vidit o cemu se radi. Uspio sam zalegnut na laganoj nizbrdici navuc 137 max brzine.
anabellas:
Znaci jos teze rolice od 12.5 treba .
Predes sa 50 na 300 kubika jer ti puna kapa stelanja i onda ti tako zabibere. XD
Meni serijala 300tka fino krene.
Od 100-120 dosta brzo dode.
Posto nisam za stelanja raspolozen mislim da ce ostat sve stock :)
nikola.dragicevic8:
Upravo tako, samo sto je stelanje ovoga skup sport za razliku od 50-ke :laughing6: Nemam ni ja vremena ni zivaca vise dok ne prođe sezona, onda cu se malo jos igrat, al sve mi se čini da cu na kraju zašarafit serijski vario i bit miran :)
rkonfic:
Tema mi je zamrla ali prodali smo X9 pa sma stari i ja u potrazi za drugim vozilom. U oko mi je zapela ova makina pa me interesira znali netko nešto o tom motoru pošto je cijena stvarno prihvatljiva http://www.njuskalo.hr/skuteri-preko-50/gilera-nexus-500-cm3-oglas-17051021
steeef:
skuter je stariji model,dakle onaj do 2006., jer nakon 2006 je redizajn i drugaciji sistem ubrizgavanja..
cijena je prihvatljiva,ali pitanje je dal je napravljen veliki servis,ventili nisu stelani a po manuali pise na 18000 km da se trebaju prestelat..treba vidit gume kolko su stare,kocnice itd..
padano je i tak..treba ic pogledat i probat..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju