Općenito > Maxiskuteri
X8 200
soptam:
Evo došao u posjed konkretnog modela, relativno povoljno sa tim da sam skuter gledao u pogrešno vrijeme.
Dragi frend eladio ga je malo pogledao i rekao da bi to moglo biti to.
Kilometara 40k ali to mi je zadnja stavka koju sam gledao pošto je 70% njih vraćeno pogotovo 2004 god.
Znači skuter radi ko curica, pali na pogled, u leru jako fin zvuk, ubrzanja i meduubrzanja odlična, hvata svaki mm gasa.
Sad me zanima pošto ne vidim neke vece mane osim prednje gume šta na njemu napraviti.
Prethodni vlasnik mjenjao ulje, rolice, klizace u 3mj, uzmimo u obzir da mu vjerujem ipak bi volio napraviti nekakav servis da sam miran dulje razdoblje.
Jedino kad dajem gas naglo čini mi se da cujem da zahuci sekundu oko podrucja dekla kad krecem i uvjek na istoj brzinu kretanja sa mjesta.
Svaki savjet dobrodosao, ulozio bih max jos 2500 kn.
Poslano sa mog thl 5000 koristeći Tapatalk
JogFromYamaha:
gume idu nove to ti je jasno
isto tako potrosni materijali kao sto je koc diskovi plicice remeni, i pogonski djelovi isto treba pregledat
mogo bi ustelat i ventile, i pregledat cijelu masinu i nosac masine
puno sretnih km
soptam:
Ventile sigurno moram, to će mi biti prvo, malo sam ga nagazio da vidim koje su mu mane kad ga ne stedim.
Cca 50 km full gas uzbrdica i onda natrag, kad sam stao upalio je valjda ventilator sa tim da je temperatura na polovici, malo iznad, sad neznam jeli to normalno pošto sam za skutere manje vise tudum.
JogFromYamaha:
to je najnormalnije da se pali ventilator jer on drzi temperaturu masine konstantnom pogotovo dok se vozis i masina radi i cirkulacija zraka odvodi temepraturu a dok stanes
temperatura se nabija a cirkulacija zraka ne odvodi dovoljno temperaturu pa pali ventilator
soptam:
Kvacilo cu sigurno mijenjati, bar mi se čini da moram.
Lagana tresnja je prisutna kod laganog gasa, kod jacega nije toliko prisutno ali ide mi na k.
A koliko znam to je kod piaggia pretplata :-D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju