Ostalo > Motocikli
Moj Kawic Z750 2009god
Drnda:
dok ne pojedes zadnju gumu, racunaj da ti je to vrijeme upoznavanja motora... te gp racer gume su ti malo ostrijeg profila pa ti lakse u zavoj pada od nekih touring, samo pazi, ali bas pazi na to da si uvijek nesvjesno dosta brzi na motoru nego na maxi skuteru, a i to je posve drugi svijet za voziti, kako se upoznajes, htio ti to ili ne, prosjek brzine ce ti biti sve veci, tako da imaj na umu da moras se prilagoditi ovjesu i kocnicama... puno sretnih kilometara zelim, bas na motori.hr vidio da si uzeo zekana :icon_thumright:
ljubo46:
Hvala kolega.. ;D
3alfa3:
dobro da je vani pakleno vruce, jer te gume su jako zajebane po tom pitanju. Odlicne su, imaju gripa koliko hoces, ali tek kad su vruce (ali stvarno vruce da ih jedva mozes dirat).
Svakako ih promijeni prije zime jer na tim gumama je najvise ljudi opalo s motora jer je guma pustila zbog nezagrijanosti - cak i po ljeti, al nebi te htio strasit s tim ;D
ljubo46:
Uvijek ima specijalaca kojima je kriva guma za pad, ili cesta, ovjes i tako svasta nesta..normalnom vozacu je sve do dobro.. ;D
Valter:
OK. Mislim da sam sve polovio.
Neću kupiti Z750 jer ne valja. Gledam drugoga.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju