Ostalo > Motocikli

Moj Kawic Z750 2009god

<< < (110/113) > >>

ljubo46:
Budem onda ove vratio u inter cars all balls i uzeo te obicne kuglicne
Jel to sifru od ntn pakiranja?
Ma za semering mi se nije dalo zvat i narucivat
Pa opet dok platim postarinu tu me negdje bude dosao financijski

Far sam novi kupio aftermarket zamjenski

3alfa3:

--- Citat: ljubo46 - 09 Listopad, 2024, 14:47:08 ---Budem onda ove vratio u inter cars all balls i uzeo te obicne kuglicne
Jel znas sifru od ntn pakiranja?
Ma za semering mi se nije dalo zvat i narucivat
Pa opet dok platim postarinu tu me negdje bude dosao financijski

Far sam kupio aftermarket zamjenski

--- Kraj citata ---

gle, ne kazem da nebus sretan sa ovim lagerima koje si kupio, ali ako se odlucis na NTN kuglicne koji su OEM ugradnja, shifra je  u mom prijasnjem postu: To su identicni lageri koje i Kawasaki ugradjuje, samo oni imaju slovo/dva vise u nazivu kako bi mogli u ovlastenim servisima imat bitno visu cijenu.

Ako mislis dulje vrijeme vozit ovaj Z750, moja preporuka je da odes na sigurno - OEM - ako ga mislis prodat za godinu dvije, ugradi ove lagere koje imas, ali sa distancerom na donjem lageru i OEM semeringom. Ako mozes kojim slucajem prodat ovaj set lagera koje imas da ne izgubis bitno novaca - odi na kuglicne bez razmisljanja, ali ako si mozes priustit takve lagere i bez prodaje allballsa..... Tako sam ja napravio i sad je samo pitanje da li zelis slijedit moj primjer koji ne znaci da je optimalan, ili ces stavit allballs - vise od toga ne mogu ponudit, ali, znaj da sam ja jebeni ziheraš i da svaki svoj motor shvacam ozbiljno - to je mozda i moja greska, ali - takav sam - samo najbolje je dovoljno dobro  ;D

ljubo46:
Budem sutra po bj potrazio te kuglicne ntn lezaje ako ih uspijem naci idem na njih sigurno.
Jer mi se ne da narucivat od nekud i pusit lovu na postarinu i cekat da dode :toothy11:

ljubo46:
Uspjesno vraceni all balls lezaji u ducan
Narucio sam ntn u trgovini set u bjelovaru
Cekam da mi jave cijenu i kad ce doci
Ugl idemo na original soluciju

3alfa3 hvala na svim savjetima :headbang:

3alfa3:

--- Citat: ljubo46 - 10 Listopad, 2024, 09:29:39 ---Uspjesno vraceni all balls lezaji u ducan
Narucio sam ntn u trgovini set u bjelovaru
Cekam da mi jave cijenu i kad ce doci
Ugl idemo na original soluciju

3alfa3 hvala na svim savjetima :headbang:

--- Kraj citata ---

nemam vise service manual za Z750, ali Z900 koristi iste lagere i semeringe pa ti ovo mozda pomogne kod instalacije.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju