Ostalo > Motocikli
Moj Kawic Z750 2009god
avr freak:
trebao si samo šibnuti poruku, prošao si mi kraj kuće očito u Mirkovcu :zubo: (Bravarija Piljek)
to kaj su sad napravili tu kod nas s tom cestom nikome nije jasno, zamisli ljude koji svakodnevno putuju na posao a ovi kopaju sve moguće kaj
se da i nema normalne ceste. Jedina koja je u funkciji je nova Mokrice- Bračak, a kad dođeš do Bračaka onda imaš lijevo Zabok prekriženo
i desno Bedekovčina prekriženo, smijeh jada i bijeda. Si možda zapamtil ime čovjeka?
Bitno da si riješil, dobro je :icon_thumright:
ljubo46:
--- Citat: avr freak - 22 Kolovoz, 2016, 00:22:47 ---trebao si samo šibnuti poruku, prošao si mi kraj kuće očito u Mirkovcu :zubo: (Bravarija Piljek)
to kaj su sad napravili tu kod nas s tom cestom nikome nije jasno, zamisli ljude koji svakodnevno putuju na posao a ovi kopaju sve moguće kaj
se da i nema normalne ceste. Jedina koja je u funkciji je nova Mokrice- Bračak, a kad dođeš do Bračaka onda imaš lijevo Zabok prekriženo
i desno Bedekovčina prekriženo, smijeh jada i bijeda. Si možda zapamtil ime čovjeka?
Bitno da si riješil, dobro je :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ma katastrofa da..a ne sjecam se imena covjeka znam da je rekao da odrzava Inine benziske postaje..imao onog obiteljskog opela nekog i mislim da ima i golfa trojku, te mladeg sina i kcer 18godina. ;D ulaz u dvoriste natkriven lozom a dolje poploceno s kockama onim lijepim. malo prije tog auto servisa zivi.
ljubo46:
Malo slika s jucerasnje voznje :icon_biggrin:
ljubo46:
Osvjezio danas masinu zeki s novim uljem i filterom..presao sam na castrol full sintetik ;D
ljubo46:
Otisao zeko do Splita :sad1:
Nek mu je sa srecom..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju