Ostalo > Motocikli

Moj Kawic Z750 2009god

<< < (10/113) > >>

Doomsday:
Aftermarket djelova ko u priči...

Kad prođe garancija, polako ga dovedeš do željene razine...

I uživaš dalje...

:zubo:

ljubo46:
Evo danas sam se malo vozikao 30km napravio, i saltanje mi super ide..do sad mi je malo lupao pa cukao i tako..dolazi mi osjecaj i puno je bolje i preciznije sve..ali koji je gust takav motor voziti...neopisivo.. ;D :toothy10:

Mr J:

--- Citat: 3alfa3 - 05 Srpanj, 2015, 15:41:34 ---
--- Citat: kosta - 05 Srpanj, 2015, 15:35:00 ---Slažem se sa 3alfa3, kočnice su jad i bijeda :(

--- Kraj citata ---

Ovjes je jos i gori (pogotovo zadnji amortier).
Ali to je budget motor, radjen da nudi puno i da bude jeftin. Kad ga tako gledam, odlican je.
Apsolutno najveci plus mu je sto je pouzdan i dugotrajan.

--- Kraj citata ---

Da slazem se potpuno! Ubija me ovjes, par puta sam skoro izletio jer se njise gore dolje... ne znam s kojeg motora da stavim zadnji shock? 636?! Jer ovi aftermarket su mi preskupi... a kocnice isto mogu sa 636? - iako mi je ovjes daleko potrebniji nego kocnice za sada...

Ajde alfa pomagaj... :)

Mr J:

--- Citat: ljubo46 - 05 Srpanj, 2015, 23:48:25 ---Evo danas sam se malo vozikao 30km napravio, i saltanje mi super ide..do sad mi je malo lupao pa cukao i tako..dolazi mi osjecaj i puno je bolje i preciznije sve..ali koji je gust takav motor voziti...neopisivo.. ;D :toothy10:

--- Kraj citata ---

Odlicno! samo polako jer kada mislis da si maher onda se dogadjaju sranja... i zapamti molim te, sada si daleko brzi i vozaci auta ce redovito imati krivu procjenu, na motoru nema prednosti i u naseljenom mjestu vozi kao da ce ti svako malo netko izletjeti...

miha12357:

--- Citat: dachi - 03 Srpanj, 2015, 14:26:48 ---to je bio sarkazam.. :D al bolje bi mu sjeli ti mali led zmigavci nego ti ruzni zuti..

--- Kraj citata ---

Dachi neka vozio bi ja i s tim zutim zmigavcima...

Lep motorcek nema sta  :headbang: :notworthy:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju