Ostalo > Motocikli
Moj Kawic Z750 2009god
Tomi_ZG:
Pa to sam i govorio bolje da si se na zagorsku spuštao nego na zg šestine jer je zajebano ak nisi nikad bio i misliš odvalit gas,mada mogli ste i tamo taman kad se spustiš 100m na desno je todorićeva vila pa mu odete u posjetu ;D
Da si tu bio s nakitanim roxom bilo bi ti zabavnije
Corector:
--- Citat: ljubo46 - 24 Srpanj, 2016, 22:43:22 ---A svakakvih specijalaca po cesti a ti s trojkama su mi posebni...takve obozavam....ostavit iza sebe :laughing6: :laughing6: :laughing9:
--- Kraj citata ---
Lako je tebi, a nas je trojka tdi namucila :toothy12:
Prvo ja dodjem iza i krenem ga obilaziti, vidim prvo dim iz auspuha, i jasno mi je da je nagazio po gasu, i tek onda mu krece auto ubrzavati. Ja sam odustao cim sam vidio dim.
Zatim prepustam Suhom da ga iz zaleta obidje, opet vidim dim, Suhi se taman izbacio i krece trka. Uspio ga je obici, krkan od 120kg siri ruke u trojki i pali duga svjetla, vjerojatno je sigurno nesto i spominjao.
Ovaj je stvarno neki nabrijan, vec smo na kraju Ogulina i ocekujem da ce se uskoro maknuti.
Ja ga i dalje pratim, a Tomi iza mene uhvatio zalet da preskoci tricu, izbacuje se i taman kad je se priblizio trici, lik pali lijevi zmigavac i lagano prelazi sredisnju crtu.
Tomi se uspio iskoprcati, a lik otvara prozor i mase rukama ko nabrijani strojovodja parne lokomotive, blica, svira, mrmlja, i na kraju skrece.
Zanimljiv show sam odgledao :laughing6:
Tomislav_32:
srecom kaj ga nisi isel ti prestizat jel bi zapel sa trenirkom za njega. :toothy9: :toothy12:
ljubo46:
Jedna s jadranske magistrale :headbang:
ljubo46:
Evo stigao doma nakon tri dana provedena na pagu sa zekom...u petak sam kisnuo vise od pol puta...kisa padala sve do senja...popizdio sam...vozio se ko po jajima 40-50kmh
Moram pohvalit novu rutu kojom sam isao od zg do karlovca (preko pisarovine) nema guzve, nema kamera, dobra cesta ma milina...dalje sam isao na duga resa, josip dol, do senja i magistralom do prizne..pa trajektom na pag...milina i uzivancija... 685km iza nas...
Ovako to izgleda od kise
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju