Ostalo > Motocikli

Moj Kawic Z750 2009god

<< < (75/113) > >>

ljubo46:
Mislis ha.. samo da idu dobro po zavojima hehe ;D

martin gpr:
samo ga cuvaj :) moj otac je kupio 2007 prvoga z 750 kod markeza isto crnoga u 3 godine je napravio 46 tkm sa samo jednim kvarom sto mu se pojela neka osovinica na deklu mjenjaca jer mu je neko drkal po sarafu od kunplung sajle  i jedino mjenjano je bilo gume lanac lancanici filteri i svjecice jednom trosio mu je 5-6l goriva i bio je odlican ali otac nije nikad turirao ili pucao tak da samo ga dobro pazi i odvest ce te na kraj svjeta  ;D

ljubo46:
Hvala martine. I ja sam pre zadovoljan motorom. Evo nemam ga ni godinu dana a gotovo 10 000 km sam napravio. Tako da sve u svemu ja sam pre zadovoljan. A tu i tamo ga znam malo sturirat valjda mu nece nista biti. Ipak ne razvija tako velike okretaje kao r-ovi 600  :toothy3:
Nije mu masina sama po sebi jako stjunirana kao kod drugih pa prolaze jako puno kilometara uz ja mislim naj bitnije dobro odrzavanje i ne forsiranje na hladno.
Meni je nekakva prosjecna potrosnja oko 6 -6,3l na 100km iako ispod 5,7 jos nisam uspio  :icon_biggrin:

kosta:
Onda ga dobro ložiš :icon_scratch:

ljubo46:
Pa ono.. ovisi.... ako se s ekipom vozim onda se posteno vozimo. :icon_biggrin: Ako s dragom onda gustam lagano.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju