Ostalo > Motocikli
Moj Kawic Z750 2009god
andy:
Pa koliko km je napravljeno od promjene gume :D
Lijepo vas se skupilo :)
ljubo46:
--- Citat: andy - 08 Studeni, 2015, 21:17:35 ---Pa koliko km je napravljeno od promjene gume :D
Lijepo vas se skupilo :)
--- Kraj citata ---
prednju sam mjenjao a zadnju nisam, bila je polovna a s njom sam napravio 6000km
ljubo46:
Da iznesem iskustva s gumom dunlop gp racer d211 koju imam na zecu, naime gumu sam poderao do konca i bocno i po sredini..guma nakon 10km drzi kao i svaka druga ako ne i bolje, isto tako je i po ovim sada hladnijim temp oko 18stupnjeva.. bez problema se naginjem do ruba.. naprijed imam gp pro 212 i zanimljivo je da su te gume kao veca gljiva i meni prednja skoro dodiruje prednji blatobran..sta to znaci? to znaci da mi je kmh sat precizniji tj tocniji..evo jucer ja i kolega resetirali satove i krenuli na voznju. moj je pokazivao 2km manje na voznji od 140km..
uglavnom do zadnjeg mi je guma drzala odlicno i svakako planiram opet ici na trkace gume, sto zbog pristupacne cijene sto zbog onoga sto dobijem s njom.. ;D
firkefica:
uzmi si nove pilot road 4... ili pireli angel gt... obje ti dobro drze na nizim temp... a ovo za 2 km na 140 km... neko ide siroko a neko reze zavoj... od tud ti ta 2 km
ljubo46:
ma znam ali dva km je jako puno..ali kazem opsegom je moja guma puno veca jer mi skoro blatobran dodiruje, dok sa obicnom to nije bio slucaj..sto znaci da se moja manje puta okrene u kilometru.. ::)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju