Ostalo > Motocikli

Moj Kawic Z750 2009god

<< < (52/113) > >>

ljubo46:

--- Citat: avr freak - 22 Listopad, 2015, 17:22:34 ---finoća, super  :icon_thumright:

daj mi reci kaj se tiće te torbe, nikad nisam imao priliku voziti motor dok je gore tako da zanima me
dal ti smeta dok se voziš, remeti neku ravnotežu ili obratno? korisna je u svakom slučaju ali za sad sam od onih koji
sve strpaju u ruksak na leđima i derem :)

P.S. možda nisi ni ti probao još tako da uzimam to u obzir  ;D

--- Kraj citata ---
nisam ju jos probao u voznji ali sam ju stavio na rezervar i  sjeo, i uopce mi ne smeta, ima cak u njoj jedan dio koji se razvlaci ko harmonika i za gotovo pola poveca svoj volumen..  :o u voznji ne bi trebalo biti problema jer je fixna za rezervar pomocu magneta.. ;D

fleky911:
drago mi je da ga nisi prodao proslu nedjelju  :icon_thumright:

ljubo46:

--- Citat: fleky911 - 22 Listopad, 2015, 20:42:46 ---drago mi je da ga nisi prodao proslu nedjelju  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Stvarno.. :headbang:
Jbg odustao sam u zadnji cas..nedam ga.. ;D
Jos bi se vozio..

fleky911:
reko sam ja odma da teško da ćeš ga htjet prodat na kraju  i sreo sam te ja msm jucer kod t-coma išo si prema placu al vec si prošao pokraj mene, a nije mi se dalo okretat i ganjat te da te stignem  ;D

ljubo46:

--- Citat: fleky911 - 22 Listopad, 2015, 21:58:12 ---reko sam ja odma da teško da ćeš ga htjet prodat na kraju  i sreo sam te ja msm jucer kod t-coma išo si prema placu al vec si prošao pokraj mene, a nije mi se dalo okretat i ganjat te da te stignem  ;D

--- Kraj citata ---
a je da malo sam se isao provozati.. :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju