Ostalo > Motocikli
Moj Kawic Z750 2009god
Corector:
Batebog koji seks. Moram pitat suhog on je jedini ziheras za ovakav djir :headbang:
Josip-98:
Ljubo ako ti je italija u glavi, pravac napulj to je pravi dio italije, ovo gori su sve sminkercici s nabijenin cijenama svega sta god imaju
ljubo46:
Ma krivo ste shvatili
Prioritet je Francuska a Italiju svakako moram samo proc..
Novci nisu problem...sta sad ako je skupo..skupo je sve danas...i motor je skup pa sta..jednom se zivi. :headbang:
steeef:
--- Citat: Josip-98 - 28 Kolovoz, 2015, 12:24:21 ---Ljubo ako ti je italija u glavi, pravac napulj to je pravi dio italije, ovo gori su sve sminkercici s nabijenin cijenama svega sta god imaju
--- Kraj citata ---
a ove pi*darije kaj rade turistima po jadranu kod nas?
nije skup hamburger za 70 kn kojeg dobiješ u dvije šnite običnog bijelog kruha?
sramota kakve jebene prevare!
Corector:
--- Citat: steeef - 28 Kolovoz, 2015, 16:17:43 ---
--- Citat: Josip-98 - 28 Kolovoz, 2015, 12:24:21 ---Ljubo ako ti je italija u glavi, pravac napulj to je pravi dio italije, ovo gori su sve sminkercici s nabijenin cijenama svega sta god imaju
--- Kraj citata ---
a ove pi*darije kaj rade turistima po jadranu kod nas?
nije skup hamburger za 70 kn kojeg dobiješ u dvije šnite običnog bijelog kruha?
sramota kakve jebene prevare!
--- Kraj citata ---
Najjaci su, sva peciva napumpana ko sa steroidima, prepuno aditiva, od reda se natječu tko će napraviti veće sranje od kruha. Samo aditivi, nikad lošiji kruh u životu jeo nego na moru.
I vrhunac na kraju, sve to začine paprenim cijenama, pa kad već naplaćuješ, ne moraš mi uvaljivati mulj ispod dna kvalitete od hrane.
Najjači kralj kebaba u Rovinju, kažeš daj mi sir unutra, i frajer mi izvlači listić Gouda sira za 5kn. :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju