Ostalo > Motocikli

Moj Kawic Z750 2009god

<< < (28/113) > >>

Ceki21:
@ljubo46 - ovak ti treba smjesa pisati, 4 znamenke

9743
9813
9854
9838

ljubo46:
budem provjerio to za smjesu
ali ja imam problem a to je da ne znam na koliko da napumpam bara te gume..ovaj decko sto vozi trke mi kaze prednju 2,1
a zadnju na 1,6 a na gumama pise p-2,5 z 2,9 šta sad..?to mi se nekako prazno cini na 1,6 ipak ne vozim trke :toothy3: :laughing7:

3alfa3:

--- Citat: ljubo46 - 03 Kolovoz, 2015, 16:26:36 ---budem provjerio to za smjesu
ali ja imam problem a to je da ne znam na koliko da napumpam bara te gume..ovaj decko sto vozi trke mi kaze prednju 2,1
a zadnju na 1,6 a na gumama pise p-2,5 z 2,9 šta sad..?to mi se nekako prazno cini na 1,6 ipak ne vozim trke :toothy3: :laughing7:

--- Kraj citata ---

Normalna, svakodnevna cestovna voznja - 2.5 i 2.9.

Bitno nizi tlakovi samo ako vozis "ko Rossi" i kad zagrijes gume tako da ih ne mozes dirat rukama jer to znaci da je zbog topline tlak u njima porasao bitno vise nego ak se vozis "normalno".

Moj savjet je da to skines i stavis "normalne" gume na motor za tvoju voznju (jel to ST ili sport guma - to ovisi o stilu voznje i uvjetima na cesti, ali ove gume koje sad imas su samo za one koji tocno znaju zasto ih imaju)

Da ti poklonim 1500-2500kn, jel bi kupio (nove) ove gume koje imas ili neke "normalne"? Odgovori iskreno  ;D

ljubo46:
A gle ne znam iskreno. :toothy3:
Da imam ove obicne za probat na zecu pa da vidim razliku..ali ponavljam, par ljudi koji su probali trkace gume kazu mi "vise nikad na obicnu gumu"
Tako da ono stvarno ne znam.. :dontknow: ;D
Budem ih probao potrositi ovu sezonu
Pa cu nagodinu vidjeti sta kako..

3alfa3:
Eto, vidjet ces sam jel ti odgovara.

Upozorio te jesam, meni je to vazno pa sam sad miran  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju