Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
krizevci utrka i neko druzenje???
rkonfic:
Dečki malo vam je zajebancija otišla na krivu stranu previše ste počeli srati po Križevcima.Boli me noga ako se niste dobro dogovorili, ali nemojte srati po gradu , restoranima i ugostiteljima.Barem kod nas ima svega, triput je jeftinije nego kod vas, a greške se dešavaju i u najskupljim restoranima.
zrakoplovac:
--- Citat: rkonfic - 29 Lipanj, 2015, 20:13:48 ---Dečki malo vam je zajebancija otišla na krivu stranu previše ste počeli srati po Križevcima.Boli me noga ako se niste dobro dogovorili, ali nemojte srati po gradu , restoranima i ugostiteljima.Barem kod nas ima svega, triput je jeftinije nego kod vas, a greške se dešavaju i u najskupljim restoranima.
--- Kraj citata ---
Tak ti je to kad oces ispast prema nekom dobar :)
Usred trke dok dolaze najbolje klase oni bi doma, a dogovor je bil da se ide k meni kad zavrsi trka, no međutim otišli su prije i sad paljba po meni, Križevcima i svemu :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
JosipMarijanovic:
--- Citat: rkonfic - 29 Lipanj, 2015, 20:13:48 ---Dečki malo vam je zajebancija otišla na krivu stranu previše ste počeli srati po Križevcima.Boli me noga ako se niste dobro dogovorili, ali nemojte srati po gradu , restoranima i ugostiteljima.Barem kod nas ima svega, triput je jeftinije nego kod vas, a greške se dešavaju i u najskupljim restoranima.
--- Kraj citata ---
Uppravo tako. Dubrovnik, hotel 5 zvjezdica. A na bifteku od 50e dolazi pecena muha. I nitko nije previse dramio oko toga.
Tomi_ZG:
--- Kraj citata ---
Dobro kaj se sad ti pjeniš nitko ne sere po gradu,kak nebi srao po ugostitelju koji mi donese smeće na hrani i kad im kažem kaj su mi poslužili oni me gledaju ko debili,ni izvinite ni niš,e pa poserem se na to.
JogFromYamaha:
ko dame briga kolko kosta
ako roba nevalja nije cijena bitna
ne sere niko po gradu neg po robi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju