Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
krizevci utrka i neko druzenje???
Tomi_ZG:
Ja sam upravo došao doma,utrke su bile odlične jedino kaj je kiša srala. Runner je preživio ljuto klanje putem i nije cviko.
Ovim putem bi svima preporučio piceriju Capo u Križevcima,uz jaje na njoj dobio sam i ljusku gratis.
JosipMarijanovic:
--- Citat: Tomi_ZG - 28 Lipanj, 2015, 18:54:57 ---Ja sam upravo došao doma,utrke su bile odlične jedino kaj je kiša srala. Runner je preživio ljuto klanje putem i nije cviko.
Ovim putem bi svima preporučio piceriju Capo u Križevcima,uz jaje na njoj dobio sam i ljusku gratis.
--- Kraj citata ---
Netko dobije ljusku sa jajetom a netko i radilicu sa luftom nakon 5000km :P
Nisam htio ici za Krizevce jer me zrakoplovac (p***a) nije pozvao da me ceka hladna coca cola i zato kaj sam dan jucer vozio 40km po onom najvecem pljusku.
zrakoplovac:
Znaci pozval sam te vec 3 puta, a to kaj neces dojt jbg :D
Tomi, ti bas nemas srece :P
Sent from my iPhone using Tapatalk
SF2 Freak:
--- Citat: Tomi_ZG - 28 Lipanj, 2015, 18:54:57 ---Ja sam upravo došao doma,utrke su bile odlične jedino kaj je kiša srala. Runner je preživio ljuto klanje putem i nije cviko.
--- Kraj citata ---
Di si ljuska :happy6: :happy6:
monph2:
--- Kraj citata ---
Tomi hvala za stezanje spuha. ;)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju