Tehnički kutak > Garaža
My Runner VXR 200*
Tomi_ZG:
Ja sam si samo za skidanje diska uzeo uniorov nasadni imbus 4 na pol cola i na to će ić kruta poluga od 30cm al još nisam napravio test,na pištolj bi u pravilu trebao ić udarni imbus jer se ovak mali broj lagano sfrče,al ak nejde drugačije jbg.
A kaj se tiče montaže ja navoje u felgi ispušem kompresorom i kapnem malo ulja na navoj,bez zajebancije i nikad mi se nije ošarafilo,a ovak nemre šaraf zapeć i uvijek lakše ide dolje.
Nedavno sam tak Suhome montirao stejđ šest oversize i sve drži.
avr freak:
a kad pogledaš realno to sad pe gore i ko zna dal se bude skidalo ikad više, samo neka drži :icon_thumright:
Corector:
Skidao sam u novog runnera cca 40 iljada km, prednji disk.
Mislim da su mi 2 proklizala, s tim da treba probat ovo sta je steef predlozio, lagano pistoljem.
A kad ti proklizu uzmes pilu i fleksu, i nakon posla veliki ravni srafciger koji ga odvrne samo tako.
Josip:
--- Citat: Tomi_ZG - 05 Studeni, 2015, 13:12:01 ---Ja sam si samo za skidanje diska uzeo uniorov nasadni imbus 4 na pol cola i na to će ić kruta poluga od 30cm al još nisam napravio test,na pištolj bi u pravilu trebao ić udarni imbus jer se ovak mali broj lagano sfrče,al ak nejde drugačije jbg.
A kaj se tiče montaže ja navoje u felgi ispušem kompresorom i kapnem malo ulja na navoj,bez zajebancije i nikad mi se nije ošarafilo,a ovak nemre šaraf zapeć i uvijek lakše ide dolje.
Nedavno sam tak Suhome montirao stejđ šest oversize i sve drži.
--- Kraj citata ---
Veća je vjerojatnost da će pištoljem glava onog malog nekvalitetnog imbusa bit provrćena
Zato se stavi nasadni imbus i udari se čekićem i definitivno popušta sa malom ručicom gedora
Slobodno se stavi kap plavog locetite-a 620 jer on u principu i služi da zaštiti oksidaciju aluminija u felgi da ne stisne šaraf i da se ne odvije sam (kao siguranje) jer kad se stavi bez stisne se on čak i previše pa ga je problem skinut
Htio sam samo reć da prije pokušaja odvrtanja udariš par pzta čekićem onako osrenje jako da šaraf popusti :icon_thumright:
avr freak:
ma bitno da je sve dobro i da je poslušno, ako ne onda krečemo drugim metodama :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju