Tehnički kutak > Garaža

My Runner VXR 200*

<< < (6/53) > >>

ljubo46:
Daj ne diraj vise nista samo potrosni materijal i taj centralni.
To je jako zahvalan skuter i bolji je od bilo koje nabrijane 50-tke a manje trosi, bolje ide i daleko je trajniji..kad ti postane slab uzmi nesto jace i gotovo..

steeef:
nabuđivanje je must have  :rock_:

avr freak:

--- Citat: ljubo46 - 03 Rujan, 2015, 22:53:04 ---Daj ne diraj vise nista samo potrosni materijal i taj centralni.
To je jako zahvalan skuter i bolji je od bilo koje nabrijane 50-tke a manje trosi, bolje ide i daleko je trajniji..kad ti postane slab uzmi nesto jace i gotovo..

--- Kraj citata ---

tako je, tu neku shemu imam u glavi i neda mi se to stalno otvarati, šteljati i slagati a ovak je super baš kak veliš  :icon_thumright:
steeef moj, oko mene u naselju je još barem 5 ljudi koji bi to odmah išli dirat pogotovo kad se sjetiju Kmiča  ;D
Da skuter ima 20-30tkm išli bi mi pogledati to, ali ovak nema smisla žal mi je a još budem para ubil.

Samo nek on mene služi i to je to, želja je Z750 ili Z1000 ali budemo vidli kak budu mogućnosti. Sused ima z750 pa onda se tu i tam
zamjenimo. Motor mi je baš ono kaj hoću i kaj mi paše, je da je malo mrtav dolje (čitaj meni koji sam godinu dana teral 450 po stazi)
i da sam ja njega kumplal jer nikako da krene ali stvarno finoća. Problem mi trenutno stvara samo A kategorija do koje ne mogu zbog godina, da sam
mogao vjerojatno nebi bilo vxra nego neki zekan  :)

avr freak:
evo mene opet, i onda nebuš pil....  :angry7:

usput sam opet skinuo pločice jer zadnje škripe za popi***** ( nakon 1500km) i pošpricao sam ih sa vanjske strane sa onim sprejom kao od bakra.. sve oprao cleanerom, vratio gore i mali vozi dalje i kaj je najbolje konačno ne škripi  :)

kad se najmanje nadaš i ono otvorim vrata od garaže, reko sam sebi idem jedan krug a kad ono nejdeš ti nikud.. odmah mi se smračilo  :toothy12:

Do čitanja  :icon_thumright:

JosipMarijanovic:

--- Citat: avr freak - 07 Rujan, 2015, 20:46:46 ---evo mene opet, i onda nebuš pil....  :angry7:

usput sam opet skinuo pločice jer zadnje škripe za popi***** ( nakon 1500km) i pošpricao sam ih sa vanjske strane sa onim sprejom kao od bakra.. sve oprao cleanerom, vratio gore i mali vozi dalje i kaj je najbolje konačno ne škripi  :)

kad se najmanje nadaš i ono otvorim vrata od garaže, reko sam sebi idem jedan krug a kad ono nejdeš ti nikud.. odmah mi se smračilo  :toothy12:

Do čitanja  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Ja ti skripanje zadnjih kocnica rijesim da ti rubove plocica lagano pobrusim.. Drzi dok ti se ne pojede taj pobruseni kut i onda opet.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju