Tehnički kutak > Garaža
My Runner VXR 200*
avr freak:
zadovoljan sam bio i ostao, jednostavno nekih velikih ulaganja generalno nema, a nisu ni cijene u nebesima.
Probao sam i Derbi GP1, 250ccm, katastrofa mi je, o položaju vozača da ne govorim nez..
Max. brzinu sam mjerio na ravnici, sagnut. Koliko se sjećam sat je pokazivao 143. Generalno kad gledaš, tom brzinom skoro nikad ne voziš, najbitnije je od 50-100 cca :)
challenbeen:
--- Citat: avr freak - 16 Listopad, 2020, 11:29:34 --- Generalno kad gledaš, tom brzinom skoro nikad ne voziš, najbitnije je od 50-100 cca :)
--- Kraj citata ---
u gradu da, ali izvan ti je bitno 80-140 :P
avr freak:
jako rijetko vozim otvorenom cestom, kad i vozim recimo za Zagreb idem preko Sljemena ili lokalnom cestom kroz manja naselja.
Zanimljivije mi je nego derati po otvorenoj cesti 35min. Tu kod nas u Zagorju bar ima opcija :icon_thumright:
steeef:
--- Citat: dacerovs - 16 Listopad, 2020, 07:19:29 ---Nema kaj, rajnererica je top.
200cc Leader izgleda najpogodenija masina naspram cijele serije quasara.
Pa moj Beverly 250ie se mucio na postigne 130gps, a gle Vxr200 tolko ide bez problema.
Ne znam di si to mjerio i jel bila bas ravnica ali to je odlicno!
--- Kraj citata ---
kad na runnera stavis 250 karb quasar masinu nakon kaj je bila gore leader 200, onda vidis razlike..
s tim da je i razlika u kilazi izmedju beverlya i vxra
avr freak:
odradio komplet servis prošli tjedan, snimao sam video posla pa samo da montiram sve pa postavim. Upalio sam kameru i radio, neda mi se naslikavati. ;D
Uz put u razgovoru s seefom, odlučio sam se na plastifikaciju ručki kočnica u crno, ispalo je super. :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju