Tehnički kutak > Garaža

My Runner VXR 200*

<< < (37/53) > >>

matija84m:
Jbg. Nemaju svi skuter sa namjenom da se voze. :nono:
Neko i ne stigne,....

aragonY:
Ahh kako se necemo sjecati ovog mint primjerka :) meni je bilo zao kad sam vidio da si ga prodao hahah
Ako se dobro sjecam bile su neke slike kako je preko zime odmarao na toplom i to obje gume odignute od tla, da ne postanu jajaste  ;D

Nekako kad sam se ja poceo interesovati za runnere ovaj je napustio forum i ne sjecam se je li otad bio neki uredniji na forumu od moje i Sukosanovih pedesetki. Nadam se da ce se sad malo duze zadrzati kod  tebe  :headbang:

avr freak:
vozim se koliko stignem i koliko mi je gušt da sam zadovoljan. Prijatelj isto nije forsirao nikakve velike rute, no barem je bio na moru u Šibeniku prvu godinu kako ga je uzeo. Jednostavno volim čisto i ispravno, nekome budalaština, nekome smiješno, meni hobi :)

@arahonY bilo je tu svega da, od klocni do fake karbonskih ručica sa nagradne igre  :toothy12: kad sam prodao na neki način sam bio sretan jer je blizu mene i imamo uvid, ali kako je prošlo par mjeseci postajalo je sve teže. Nakon toga sam ga pokušao vratiti, čak i sa željom da ga preplatim, ali jednostavno skuter nije bio na prodaju. Tražio sam nešto po oglasnicima, ali ništa nisam našao da bi bilo ovako.

Trenutno sam u nabavi dijelova pa ću sve na kup staviti i popratiti sa temom. Za vikend ću detaljno ispod plastika zaviriti kako bi dečki rekli (oprao plastike iznutra :toothy12: )

Usput, uzeo sam jučer odmah i kacigu. HJC i70 model, imam kratki video ako koga zanima. Za jaknu ću počekati zimske akcije.

Poggiali:
Sretno sa novo starom pilom  :headbang:

avr freak:
Hvala  :)

Pošto danas pada kiša, napravio sam mali pregled ispod sjedala i odmah sve očistio skupa s kadicom.
Ne mogu naći ispravan podatak o ler gasu, na koliko okretaja bi trebao biti ako netko zna? Ne sjećam se više.
Podesio sam na 1600 i mislim da je to ok.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju