Tehnički kutak > Garaža
My Runner VXR 200*
ljubo46:
Odlicno :icon_thumright:
aprilija.sportci:
Svaka čast majstore,sve na svom mistu,uredno posloženo,milina mi je bilo čitat i slike gledati,
avr freak:
Danas ujutro riješio tehnički pa sam odmah isprobal jaknu po prvi put, brutala.. ma kakve trenirke više i kratki rukavi....
Naravno moral sam vračati sve plastike i blatobran sa mačjim okom gore da ne dolazim "ne legalan". Sam tehnički je prošel super,
prvi put da nisam moral intervenitrati i kemijati nekaj ko na 50tkama :zubo:
ne mogu ga vidjeti sa tim blatobranom pa sam odmah to razmontiral dolje i išao krug.. snimil sam i tu jedan kratki video po naselju, zanemarite datum :zubo:
vjetar puhal ali čuje se ..
Polica sa 50%, zaštitom bonusa, osiguranjem mene i jednog putnika sa onim AEO (naknada 200kn na dan do 60 dana ako završiš u bolnici) 455kn.
Tehnički pregled sa tipkanjem njezinim 127kn. Drugi dio okoliš, ceste, prometna i to 275kn. Kaj se toga tiče mislim da su cijene prihvatljive.
Osiguranje može ići i jeftinije ali onda nema osiguranja putnika i tih nekih dodataka koje sam navel a nikad se nezna..
To je to, do nekog sljedečeg update-a :hello:
anabellas:
Avr freak na tehnickom - prvi vijesnik proljeca ;D
Sent from my D6603 using Tapatalk
avr freak:
uff nije još, još budemo malo počekali.. Neka bude ona prava ugodna temperatura i onda se vidimo :zubo:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju