Tehnički kutak > Garaža

My Runner VXR 200*

<< < (25/53) > >>

avr freak:
@speedhunter
Uvijek mi teško pada odvajanje od motora kojeg god imao jer držim do toga i slažem s guštom. Ako nemaš za održavanje motora nemaš ni za motor a kamo nešto više.

@ Tomi
Skuter miriši po novome, svaki šaraf nikad nije bil skidan barem koje sam ja uspio dirati. Mjenjane su rolice, klizaci, remen i akumulator kod toga gospodina i to mi je rekao.
Gume originalne iz tvornice, sve na svojem mjestu. Sad kad će ljeto zapiknemo mi do Zga na druženje pa ćeš vidjeti.
Tražio sam nešto skroz drugo, čak sam i 50tke gledao da idem slagat na nešto žešče, no kad sam čuo za ovo odmah sam zvao i išao pogledati. Stajao je u garaži gdje i uvijek,
ruta je bila od doma do kafane na kavu i tu i tam "đir".
Kad ga je izvadio iz garaže nisam mogao vjerovati, nismo niti niš puno gledali kaj se toga tiče jer nismo imali kaj :)

Napominjem da je cijena bila malo veča i svi znamo kaj znači danas kupiti dobrog vxra, ali ne žalim niti kune. Dalje slažem po svojem i čuvam to, a sad kak bude i di završilo
budemo vidjeli. Na skuteru je sve odrađeno po mojem i isto tako posloženo, ak niš drugo kod prodaje imam tu cijeli dosje :)

samo neka on mene služi i veseli a vratili mu budemo istom mjerom. Ja ću ovu godinu vidjeti koliko km se bude okrenulo. Krajem 3mj imam tehnički :zubo:

anabellas:
dosta para , al i da si novog uzo nebi bio bog zna kaj u boljem stanju  ;D

Tomi_ZG:
Daj si samo kupi nove gume,da nebi ti opleo negdje

avr freak:
Tomi sad vidim da ne pratiš.
Gume su stigle NOVE odmah za par tjedana.. 3,4 post :zubo:

Tomi_ZG:
A jbg,gemišti  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica