Tehnički kutak > Tuning skutera
Minereli - Skidanje zvona
robert:
--- Citat: seba - 19 Rujan, 2008, 21:38:22 ---robert,vidim znas njemacki-kako se rece zvono na njemacki
--- Kraj citata ---
zvono u smislu našeg sa skutera je: kuplungsglocke
a zvono ko na recimo crkvi: glocke
andy:
--- Citat: Brla - 19 Rujan, 2008, 21:40:12 ---e Andrej ma sam doleti do mene ja imam kompresor nemas frke i imam iskustva u skidanju zvona :D
--- Kraj citata ---
hvala puno brla.. ali neisplati mi se dolazit tak svaki čas pa uzimam ovaj za 22€ prek sebe... :headbang:
seba:
--- Citat: robert - 19 Rujan, 2008, 21:44:05 ---
--- Citat: seba - 19 Rujan, 2008, 21:38:22 ---robert,vidim znas njemacki-kako se rece zvono na njemacki
--- Kraj citata ---
zvono u smislu našeg sa skutera je: kuplungsglocke
a zvono ko na recimo crkvi: glocke
--- Kraj citata ---
ok,hvala
dino_sk:
ma neko nek ti pridrzi zvono mal rukom a ti s kljucem i cekicem na trzaj ga otpustis bez beda bar tak ja radim
i vario isto kad skidam na trzaj ga jer mi je najjednostavnije
ive_91:
napravio sam za vario i za zvono... sve kaj ti treba je zeljezo, aparat za zavarivanje, busilica i par borera.. naravno cekic i elektrode... napravio da ima malo tanje sipke od ovih i na njih sam stavio bakrene pikse... i da vidis... kak ide... za sad znam da mi pase na pia i morini... a valjda ide i na minareli... a za vario imam od komada zeljeza sa tri zuba... radio si za pia.. kod morinija imam kljuc 32 za velku maticu i 17 unutra... minareli mislim ide ovaj od pia samo moram par rupa zbusit da pase.... i to je to... ak se ne varam sav alat me kosta max 50 kn.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju