Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Opet neki meAt,Rijeka 18.07.2015 :)
Aprilia97:
opet proso meet bez mene na moja dva kotaca,proklelo me nesto...
Jedan dio meeta odvozio se sa Suhijem,pezola upadljiva samo tako,upoznao decke s nasim lokalnim divljacima i decki ostraseni se vracaju doma posto im je valjda bolje po noci voziti
Josip-98:
Organizator a tako ispadne sta te nije pogurala RI ekipa , podsjecas me na lucasa organizacija na vrhuncu, ali od velike orgaizacije svoje ne uspijes sredit
Ajde bit ce bolje
Corector:
Mi smo stigli, 500km je iza nas predobro je bilo.
SF2 Freak:
Stigao kući. Eto kak je bilo...
Krenuli od Arene i odmah smo krenuli žestoko 90po gpsu i klanje dok ga nisam zaklao Jaski. Propišao kiler , frcalo je lagano ali dovoljno da mi frcne u oko. Otišli smo do tokića kupili tekućinu za krpanje kilera. Bočica se toci u 10L vode ja sam nalijo sve u sistem reko neće biti gore sigurno :drunken_smilie: i krenuli smo dalje. Cijelo vrijeme provjeravali smo tijekom vožnje jel išta pušta išta kiler i ustanovilo se da je sve zakrpano samo od sebe :D. Usponi su bili ogromni pežo je krepavo na žegi a ja skup s njim i u sebi mislim "jbt ova vručina da je bar malo lakše". I eto pljuska :laughing7: ljevalo je dobrih 10-20km ludi smo bili skrivali se ljudima u kući , u autobusnim stanicama ma katastrofa. Sve je bilo protiv peže i mene. jučer pumpa krepa dns kiler , pa pljusak pa reko kaj me još ćeka. Ustrajali smo na svojem putu i došli do Crikve tamo klopali i popili pa u Vinodolski skoknuli sa skakaonei zakurili u Rijeku. Ta ekipa iz Rijeke to su bolesnici. To je ono što je bio kremić prije 10g. Sve se točkara, sve se kuri , i sve se raspada :happy6: :happy6:. Predobro je bilo , odlučili smo za noćnu vožnju kući zbog hladnoće da na motori lakše idu. I to je bila dobitna kombinacija 80 po gpsu konstantno i vožnja je 3x bolja po noći nema nikoga i cijela cesta je tvoja.
Prema tamo nam je trebalo 5 i pol sati :D a nazad 2 i 50.
Eto par slikica od kako je krenulo do kraja
Tomi_ZG:
Preživio pežo znači,daj nabaci slike meata
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju