Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Opet neki meAt,Rijeka 18.07.2015 :)

<< < (9/21) > >>

MarinM:
Decki ako nista bar za ekipu da se upoznamo podruzimo malo  ;D

SF2 Freak:

--- Citat: Aprilia97 - 13 Srpanj, 2015, 14:14:23 ---dajte decki iskombinirajte nesto,mislim da bi cak moglo i nocno kupanje past nakon meeta ima lijepih plaza,picki i tako,Opatija dere guzove ljeti :D

uglavnom,ko bude slabijeg novcanika,moze slobodno doc kod mene ak Suhiju ne smeta da se pipkaju u krevetu u pol 4 u noci  :icon_tongue:

--- Kraj citata ---
NEma buraz nikaj kod mene u krevet.

Aprilia97:

--- Citat: MarinM - 13 Srpanj, 2015, 14:45:22 ---Decki ako nista bar za ekipu da se upoznamo podruzimo malo  ;D

--- Kraj citata ---

j#bote druzenje,imam problema sa roxom,trebaju mi dizne za 19icu znam da ih imas,platit cu uredno samo za stelanje prije meeta i trebaju mi 4 gumice za cilindar one male sitne,znam i da to imas platit cu logicno,jer mi nece stic narudzba s foruma do meeta

Tomi_ZG:
Jel ima ko da zna nekoga s kombijem ko je "šlep služba" po potrebi,znam da je bio nekad davno i na forumu jedan.
Ak ko ima informaciju nek šibne na pm.
Jer to mi je odlučujući faktor za ić il ne ić,da mi skuter nije u poluraspadu nebi se sekirao,al ovak nikad ne znaš.
Da npr. krepa u Rijeci mogu ga na vlak ukrcat pretpostavljam?
Jbg važem sve opcije jer kad mi je zadnji put krepo u Zagorju nije ti baš svejedno.

SF2 Freak:
daj se ne sekiraj , boga ti ak stvarno mislis da bu krepo kreni ga dns vec slagat jer tak je isto, za 300km u ri. Ili u zg. U oba slucaja bus ga popravljao.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju