Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Opet neki meAt,Rijeka 18.07.2015 :)

<< < (7/21) > >>

SF2 Freak:
Vukas ajde daj se pokreni slazi to vise. Kada ti dolazi vodena ,kada si ju narucio. I da kupi crijeva

monph2:
Išao bih i ja, ali vas nebudem mogao ganjat :/
Riješio bi i neki smještaj tamo negdje, pa bi valjda mogao još jedan ili 2 samnom, ali ne mogu vas ja pratit...

Tomi_ZG:
Tebi je taj runner nepoštelan i trebaš multivar pod obavezno,jer nije normalno da ja koji sam teži od tebe,s polurazvaljenim klipom,zazorom karika od 1mm i cilindrom od 40000+km,da te onak ostavljam na otvorenoj cesti da te iza par zavoja više ne vidim u retrovizoru,a skuter ti nema ni 10000km

monph2:

--- Citat: Tomi_ZG - 12 Srpanj, 2015, 21:53:04 ---Tebi je taj runner nepoštelan i trebaš multivar pod obavezno,jer nije normalno da ja koji sam teži od tebe,s polurazvaljenim klipom,zazorom karika od 1mm i cilindrom od 40000+km,da te onak ostavljam na otvorenoj cesti da te iza par zavoja više ne vidim u retrovizoru,a skuter ti nema ni 10000km

--- Kraj citata ---
Ajde onda mi fino reci šta da sredim u prijenosu ovako kako je? :S
Multivar ću ić gore ali jbg...
Idem oko 90 i to je to :/

Tomi_ZG:
Niš bez variomata,jer ti sa serijskim na otvorenoj odeš debelo u prevrtavanje,ja zalegnem i skoro mogu pratit i ove nakitane(pogotovo pežole) samo da ne puše vjetar u prsa,recimo iz Virovitice konstantno 90+ po gps-u.

Kad se ide na te dalje đireve najslabija karika prva i deri.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju