Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Opet neki meAt,Rijeka 18.07.2015 :)
Corector:
Suhi kakvih 13,14h povratak si lud? Povratak oko 19, 20h na vecer to je isto gust, barem imamo svjetla koje bi i isus volio u svom gradu. Trebamo otic u medjuvremenu na Sljeme po noci da vidis kakva bogovska svjetla imam, vozis se ko po danu. IKSenon bez praznjenja akumulatora, sa lecama i bez.
Aprilia97:
Pito sam malo po fejsu,prvi mi se javio jedan decko koji radi u hostelu,a ovi ostali niko nis ne javlja...
"e tim deckima iz Zagreba ako oce placat imaju hostel kod mene,na pune cijene im ja dajem svojih 15% koliko mogu jbga.
Dvojici sam reko vec,al im je to previse, sa popustom bi ih izaslo 140 kn cca, + imaju dorucal ukljucen u cijenu"
vukas:
--- Citat: Corector - 12 Srpanj, 2015, 13:19:47 ---@vukas nemoj majketi depresivu unositi u ionako nepostojecu volju za voznjama, ja mislim da tvoj skuter nikada nije ni vozio, jest u bjelovar ali nesipravan, vjecno neispravan. Evo pomoci cu ti ako si voljan za djir :headbang:
--- Kraj citata ---
Nemoj tako :toothy12:. Ja samo ne objavljujem kuda sve idem, ali imaš pravo da nisam napravio puno kilometara.
Bolje da nisam ništa napisao, al kad neki provociraju :zubo:
Corector:
--- Citat: vukas - 12 Srpanj, 2015, 15:22:39 ---
--- Citat: Corector - 12 Srpanj, 2015, 13:19:47 ---@vukas nemoj majketi depresivu unositi u ionako nepostojecu volju za voznjama, ja mislim da tvoj skuter nikada nije ni vozio, jest u bjelovar ali nesipravan, vjecno neispravan. Evo pomoci cu ti ako si voljan za djir :headbang:
--- Kraj citata ---
Nemoj tako :toothy12:. Ja samo ne objavljujem kuda sve idem, ali imaš pravo da nisam napravio puno kilometara.
Bolje da nisam ništa napisao, al kad neki provociraju :zubo:
--- Kraj citata ---
Ajde ja cu ti pomoc sredit skut samo nemoj pisat da jos nesto trebas :toothy12: Jesi sklopio onaj stator vise?
Kakva el. vodena pumpa, imam ti ja mercedesovu onu najbolju sa nosacem, sto ne montiras orginal? Nije valjda zveknuo impeler pa si u sah mat poziciji?
Ako ti zafali struje za pumpu to se moze rijesiti ;)
vukas:
--- Citat: Corector - 12 Srpanj, 2015, 15:27:35 ---Ajde ja cu ti pomoc sredit skut samo nemoj pisat da jos nesto trebas :toothy12: Jesi sklopio onaj stator vise?
Kakva el. vodena pumpa, imam ti ja mercedesovu onu najbolju sa nosacem, sto ne montiras orginal? Nije valjda zveknuo impeler pa si u sah mat poziciji?
--- Kraj citata ---
Jebiga, kad ne pratiš forum :icon_tongue:
Stator je složen, ali sam našao razlog pregrijavanja, sjebani impeler i na kraju sam odlučio da ću strpat el. vodenu, a BGM PRO ima najmanju potrošnju struje, što je meni bitno. Boschova je prejaka, nemam struje za nju, ali hvala.
Može sa dodatnim akumulatorom, a tražim samo dugotrajna rješenja, ne privremena.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju