Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Opet neki meAt,Rijeka 18.07.2015 :)
Corector:
Hmm zanimljivo, mogao bih se uputiti jer taman planiram za ubit jedan cijeli dan za do na djir do mora
@vukas nemoj majketi depresivu unositi u ionako nepostojecu volju za voznjama, ja mislim da tvoj skuter nikada nije ni vozio, jest u bjelovar ali nesipravan, vjecno neispravan. Evo pomoci cu ti ako si voljan za djir :headbang:
Aprilia97:
Ako ste voljni ja sam reko imam jedno mjesto za spavanje i 2-3 skutera mogu u garazu nabit,nakon meeta moze i neko nocno kupanje tako da,doletite nece vam bit zao ;)
SF2 Freak:
--- Citat: Aprilia97 - 12 Srpanj, 2015, 13:24:39 ---Ako ste voljni ja sam reko imam jedno mjesto za spavanje i 2-3 skutera mogu u garazu nabit,nakon meeta moze i neko nocno kupanje tako da,doletite nece vam bit zao ;)
--- Kraj citata ---
Rezervirano :happy3:
Corector:
--- Citat: SF2 Freak - 12 Srpanj, 2015, 13:27:18 ---
--- Citat: Aprilia97 - 12 Srpanj, 2015, 13:24:39 ---Ako ste voljni ja sam reko imam jedno mjesto za spavanje i 2-3 skutera mogu u garazu nabit,nakon meeta moze i neko nocno kupanje tako da,doletite nece vam bit zao ;)
--- Kraj citata ---
Rezervirano :happy3:
--- Kraj citata ---
E ja sam prije to rekao ali mi je netko obrisao post :laughing7:
Aprilia97:
pa nac ce se jos mjesta valjda negdje,bitno je da dodete,a i ako cete se vracat istu vecer doma ja cu vas bar do delnica otpratit iako nemam regu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju