Ostalo > Razne offtopic teme :)
Last Chance for Animals-stopdogmeat
pralas:
--- Citat: JosipMarijanovic - 22 Lipanj, 2015, 12:56:00 ---
--- Citat: pralas - 22 Lipanj, 2015, 12:34:18 ---Dobro brate mili ako ste se vec složili da je to njihova kultura onda barem te pse trebaju ubiti na "normalan način"(bubam sada,neka hrana koja ce ih uspavati i slično bez mučenja).Ono sta ta stoka od ljudi radi ne moze biti nikako opravdano.Kuhaju žive pse i spaljuju ih,kolju,vuku lancima,udaraju palicama do smrti,drze u kavezima pol metra sa pola metra,kradu pse od drugih ljudi kojima su to kućni ljubimci itd itd.
Makar ja to naravno ne podržavam ni u jednom slučaju!Stoka,treba ih sve poubijati mater im j****!
--- Kraj citata ---
Kaj mislis kako licani doma svinju zakolju? Batom po glavi.
Jel to humano? Odi njima reci pa mi javi kako si prosao.
I ja volim pse ali kako nahraniti milijardu ljudi?
Izivljavanje uglavnom ne podrzavam
--- Kraj citata ---
To je nista nasprem onoga sto rade ovi kineski izrodi.Ne kažem da je humano udariti svinju batom po glavi,zato postoji onaj pistolj ali opet ne moze se to uspoređivati.I s druge strane stavljati svinju i psa u isti "koš".Kome je svinja kućni ljubimac i najbolji prijatelj(govorim o ovim domaćim svinjama).Jesu životinje ali nije za usporedbu.to kao da uspoređujes recimo štakora i psa,sve su to životinje ali ne gleda se isto bez obzira na to
JogFromYamaha:
a kaj mislis kak indijac gleda na to dok mi tu krave uzgajamo dojimo i onda koknemo i jedemo
a kod njih sveta zivotinja jer radi i hranu daje a mi ih jedemo
samo je to sve ok kad mi koljemo na humani nacin da se zivotinja ne muci barem vecina tako radi
a oni se izivljavaju na zivotinji da krepa u muki
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju